Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023
Μίλτος Τεντόγλου - Παγκόσμιος πρωταθλητής με 8,52 μ στο τελευταίο άλμα
Ιστορία έγραψε στη Βουδαπέστη ο Μίλτος Τεντόγλου.
Με άλμα στα 8,52μ στην έκτη του προσπάθεια στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ο Έλληνας αθλητής κέρδισε το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από την συλλογή του, το χρυσό! Έχει πλέον χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Φόρμα επικοινωνίας
Για τους αναγνώστες
Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"
Ο διαχειριστής
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.