Social Icons

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΥΔΡΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΥΔΡΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το εργατικό ατύχημα που συνέβη στην κοινότητα του Ανύδρου Στυλίδας κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, που παρ’ ολίγο να στοιχίσει τη ζωή σε δύο συμπολίτες μας (σχετική ανακοίνωση – καταγγελία έκανε και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας), σημειώνουμε ότι δεν είναι το πρώτο και δυστυχώς ούτε θα είναι και το τελευταίο ατύχημα, εάν δεν επιβληθούν αυστηρές τιμωρίες στους εργολάβους που στο βωμό του χρήματος δεν παρέχουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής κατά τη διάρκεια εργασιών σε περιοχές με ηλεκτροφόρα σύρματα.
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τις οικογένειές των συμπολιτών μας έμαθα ότι ο ένας εκ των δυο βρίσκεται εκτός κινδύνου στο σπίτι του. 

Δυστυχώς, ο δεύτερος συμπολίτης μας, ο οποίος μάλιστα κινδύνεψε με ακρωτηριασμό, έχει σοβαρά εγκαύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο από ομάδα εξειδικευμένων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ.
 
Προσωπικά ενημερώθηκα από το νοσοκομείο ότι όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ο δημότης μας έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Εύχομαι ολόψυχα στον ίδιο και στην οικογένειά του να επιστρέψει σύντομα κοντά τους, γερός και δυνατός, ενώ θα είμαι στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Διαβεβαιώνω τις οικογένειες, όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους, ότι όχι μόνο με την ιδιότητά μου ως Δήμαρχος, αλλά και ως συμπολίτης τους, θα ενδιαφερθώ προσωπικά ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του ατυχήματος το συντομότερο δυνατόν και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες στους εμπλεκόμενους.

Αναμένουμε το συντομότερο τα αποτελέσματα της εισαγγελικής έρευνας.
 
Η Δήμαρχος Στυλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative