Social Icons

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Καρχαρίας κατασπάραξε νεαρό Ρώσο σε παραλία στην Αίγυπτο – Βίντεο που κόβει την ανάσα


Καρχαρίας κατασπάραξε νεαρό Ρώσο

Καρχαρίας κατασπάραξε νεαρό Ρώσο σε παραλία στην Αίγυπτο – Βίντεο που κόβει την ανάσα

Ένας Ρώσος τουρίστας, 23 ετών, ουρλιάζει «μπαμπά» καθώς τον τρώει ένας καρχαρίας μπροστά στον πατέρα του και τρομοκρατημένους επισκέπτες σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου

O 24χρονος Ρώσος σκοτώθηκε απόεπίθεση καρχαρία στα ανοικτά της Χουργκάντα, στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό προξενείο στην πόλη και επιβεβαίωσαν οι αιγυπτιακές αρχές.

Ένας ναυαγοσώστης από κοντινό ξενοδοχείο σήμανε συναγερμό όταν αντιλήφθηκε την επίθεση καρχαρία. Kάποιοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο λουόμενο, αλλά ήταν ήδη αργά, όπως δήλωσε δύτης που έφθασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα.

Σε βίντεο-σοκ, ο νεαρός Ρώσος ακούγεται να φωνάζει «papa» (μπαμπά), ενώ τον κατασπάραζε ο καρχαρίας. Τρομοκρατημένοι θεατές φωνάζουν για βοήθεια, ενώ ο άνδρας προσπαθεί απεγνωσμένα να κολυμπήσει προς την ακτή για να ξεφύγει από τα σαγόνια του καρχαρία, μάταια όμως καθώς ο άντρας σύρεται προς το βυθό.

Προσοχή, σκληρές εικόνες στο ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η κοπέλα του άτυχου άντρα Ποπόφ φέρεται να κατάφερε να ξεφύγει από το νερό αλώβητη. Οι περαστικοί ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Ποπόφ – χωρίς αποτέλεσμα.

«Συνέβη σε ένα δευτερόλεπτο. Οι διασώστες αντέδρασαν πολύ γρήγορα. Για κάποιο λόγο ένιωσα αμέσως ότι ήταν καρχαρίας. Πήδηξα αμέσως και άρχισα να φωνάζω: «Καρχαρίας, καρχαρίας! Σώσε τον εαυτό σου!’ Κανείς δεν κατάλαβε ακόμη», είπε ένας μάρτυρας στο ρωσικό σταθμό REN-TV .

«Είναι τρομερό πράγμα, τα λείψανα αυτού του άντρα είναι εκεί. Τρέμω. Μπροστά στα μάτια μου, ο καρχαρίας έφαγε αυτόν τον τύπο. Νομίζω ότι χρειάζομαι ένα ποτό. Νιώθω πολύ άσχημα», είπε μια γυναίκα στο κανάλι Telegram Baza .

Το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι ένας καρχαρίας-τίγρης ευθύνεται για τον θάνατο του λουόμενου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το θύμα. Ο καρχαρίας αιχμαλωτίστηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή

Οι αρχές στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας απαγόρευσαν την κολύμβηση, την κατάδυση με αναπνευστήρα (snorkeling) και άλλα θαλάσσια σπορ σε αρκετές παραλίες κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS διευκρίνισε ότι το θύμα ήταν Ρώσος, γεννηθείς το 1999, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Αίγυπτο και δεν βρισκόταν εκεί για τουρισμό.

Σε ανακοίνωσή του στο Telegram, το ρωσικό προξενείο στη Χουργκάντα προειδοποιεί τους Ρώσους τουρίστες να είναι προσεκτικοί όταν κολυμπούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κατά τόπους αρχών.

Οι επιθέσεις καρχαριών είναι σπάνιες στις παράκτιες περιοχές της Ερυθράς Θάλασσας, αν και υπήρξαν δύο επιθέσεις με διαφορά μόλις ημερών πέρυσι στη Χουργκάντα ​​που σκότωσαν έναν Αυστριακό και έναν Ρουμάνο τουρίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative