Social Icons

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Βιργινία Στεργίου: «Οι δημότες βλέπουν το έργο μας και θα απαντήσουν όταν έρθει η ώρα»


Βιργινία Στεργίου: «Οι δημότες βλέπουν το έργο μας και θα απαντήσουν όταν έρθει η ώρα»
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, παίρνοντας το λόγο, η Δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής στο δήμο, καθώς και σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, τονίζοντας την ικανότητα των δημοτών να βλέπουν πως λειτουργεί ο δήμος και να αναγνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται.

Ειδική αναφορά έγινε από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Ψάρρη στον τρόπο που λειτουργεί η αντιπολίτευση. Ο κ. Ψάρρης στηλίτευσε τη γενικότερη αρνητική στάση της και την πάντα στείρα και αντιπαραγωγική για το δήμο αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να απαξιώσει με κάθε τρόπο το μέγεθος του έργου της δημοτικής αρχής, τη σημασία του για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Στην τοποθέτησή του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, αιτιολογώντας τη θετική του ψήφο στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ανέφερε πως «σύρθηκε» εκ του νόμου στη ψήφισή της, καθώς σε αυτή περιλαμβάνεται η έγκριση της χρηματοδότησης της ολοκληρωμένης κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης των οικισμών Καραβόμυλου, Αχινού, Παραλίας Ραχών, Ραχών, Αυλακίου και ΕΕΛ Δήμου Στυλίδας, και η καταψήφισή της θα ήταν ουσιαστικά απόρριψη εκ μέρους της παράταξής του της συγκεκριμένης χρηματοδότησης.
Βιργινία Στεργίου: «Οι δημότες βλέπουν το έργο μας και θα απαντήσουν όταν έρθει η ώρα»Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε:

«Δυστυχώς και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο η αντιπολίτευση , για άλλη μια φορά, προσπάθησε να μηδενίσει όλο το σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής, αλλά οι δημότες, βλέποντας και αναγνωρίζοντας το έργο το οποίο γίνεται, θα απαντήσουν όταν έρθει η ώρα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative