Social Icons

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Μήνυμα της Δημάρχου Στυλίδας για τη Γιορτή της Μητέρας


Γιορτή της Μητέρας
«Μάνα, μητέρα, μαμά»

Τρεις λέξεις που μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή. Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ίδια τη ζωή, με το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του κόσμου.

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζουμε και τιμούμε τη μητρότητα και τη Μητέρα, την ύπαρξη που όχι μόνο μας δίνει πνοή, αλλά αποτελεί την πυξίδα και τον συμπαραστάτη στα δύσκολα της ζωής. Είναι μια μέρα που, εκτός των άλλων, εκφράζουμε το σεβασμό μας στο ιερό αυτό πρόσωπο που χαρίζει τη ζωή και αποτελεί τον κορμό της οικογένειας και της κοινωνίας.

~Σβήνουν οι λέξεις με τα χρόνια. Η λέξη «μάνα» μένει~, γράφει ο Γ. Ρίτσος στη Συλλογή «Δευτερόλεπτα».

Πόσες λέξεις και πόσα συναισθήματα για να περιγράψουν την πιο άδολη αγάπη! Κι όμως, δεν φτάνουν λίγες γραμμές για να χωρέσουν το μεγαλείο της μάνας. Δεν φτάνει καμία λέξη να χωρέσει την ευγνωμοσύνη μας. Δεν αρκεί μια μέρα του χρόνου για να εκφράσουμε με τα φτωχά μας λόγια τα αστείρευτα συναισθήματα, τη στοργή, την τρυφερότητα, την καλοσύνη, την υπομονή και τη δύναμη, που αγόγγυστα διαχέει.

Ως μητέρα γνωρίζω ότι όλες μας, σήμερα, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε ρόλους πολλαπλούς και απαιτητικούς. Στα μάτια των παιδιών μας όμως, βρίσκουμε το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις μητέρες, σε αυτές που γέννησαν και ανάθρεψαν, στις μητέρες της καρδιάς που αγάπησαν και αγκάλιασαν και σε εκείνες που αγωνίζονται να γίνουν μάνες,

Χρόνια μας πολλά!

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative