Social Icons

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ με ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ -Του Θάνου Βασιλόπουλου


ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ με ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ

ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ με ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ

Τους ξεγύμνωσε όλους χθες στη τηλεμαχία ο Κουτσούμπας. Φάνηκε καθαρά, ξεκάθαρα το κοινό τους πρόγραμμα και οι συγκλείσεις τους στην πολιτική όλων, πολιτική εναντίον του λαού που προσπαθούσαν να τη συγκαλύψουν με ψεύτικη, ακατάσχετη, ανέξοδη προεκλογική παροχολογία και υποσχέσεις.

Και τι είδους υποσχέσεις; Διάφορα pass, δελτία ζητιανιάς δηλαδή και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Έχουν κοινό πρόγραμμα γιατί όλοι τους υπηρετούν και υλοποιούν αποφάσεις και οδηγίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Απέναντι τους ο λαός με μόνο κόμμα να τον υποστηρίζει το ΚΚΕ., όπως δηλαδή κάνει πάντα το ΚΚΕ καθημερινά και όχι μόνο προεκλογικά. Αυτό πρέπει να κατανοήσει και ο λαός;

Ότι δηλαδή αυτός θα είναι πιο δυνατός και θα τον υπολογίζουν, μόνο αν είναι το ΚΚΕ δυνατό μέσα και έξω από την βουλή. Μοναδικός αντίπαλος όλων τους, ο λαός και το ΚΚΕ Το έδειξαν πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα όλοι τους μαζί να συζητούν τη συνεργασία τους, για να διώξουν τον κομμουνιστή Δήμαρχο Πελετιδη, όπως και με τη συνεργασία τους στην εκλογή του προεδρείου της ΓΣΕΕ, για να συνεχίσει να είναι εργοδοτική, αναξιόπιστη και να μην υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Μόνοι τους και όλοι μας μαζί με μπροστάρη το ΚΚΕ. Το δρόμο τον έδειξαν οι φοιτητές 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative