Social Icons

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Πρόγραμμα συσκέψεων Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ


Πρόγραμμα συσκέψεων Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Πρόγραμμα συσκέψεων Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ


Παρασκευή 26/5 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας (μικρή αίθουσα) θα μιλήσει ο Μπασδέκης Κώστας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Παρασκευή 26/5 στις 20:30 Ν. Μοναστήρι στην “Ταβέρνα της Γιώτας”, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Σάββατο 27/5 στις 18:30, στο Παγκράτι Λαμίας στο Cafe Eleven , θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 27/5 στις 20:00, στην Ελάτεια στην Ταβέρνα “Πόντος”, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Κυριακή 28/5 στις 20:30 στην Αταλάντη, στην ταβέρνα του Ταλαγάνη, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Κυριακή 28/5 στις 20:00 στην Πελασγία, στο “Κεντρικόν” θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 28/5 στις 19:30, στα Γαλανέικα Λαμίας στο cafe Άλσος, θα μιλήσει η Γεροκούδη Δήμητρα υποψήφια βουλευτής και μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 29/5 στις 21:00, στη Σπερχειάδα στην ταβέρνα του Μανίτα, θα μιλήσει ο Πάσουλας Χρήστος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Δευτέρα 29/5 στις 19:30, στη Στυλίδα, στο εκλογικό κέντρο του Κόμματος θα μιλήσει ο Μπασδέκης Κώστας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Τρίτη 30/5 στις 19:00, στον Άγιο Κωσταντίνο στο Cafe “Κάλαμος” (στην παραλία Καλάμου), θα μιλήσει η Μπαφούτσου Ανδριάνα υποψήφια βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative