Social Icons

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" , Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" , Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμμετείχα χθες Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023.

Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών του συνεδρίου και ανέλαβα τον συντονισμό της δεύτερης στο πρόγραμμα θεματικής συνεδρίας, με τίτλο «Δημόσιες Πολιτικές για Πράσινη Μετάβαση σε Φυσικό και Αστικό Περιβάλλον», κάτι που αποτελεί εξαιρετική τιμή για εμένα.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρέθηκαν οι πολιτικές με «πράσινο» αποτύπωμα, η ανάγκη η Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει φορέας της αλλαγής για τη μετάβαση στην Κυκλική Οικονομία, αλλά και η ενίσχυση του ρόλου της στην προώθηση αρχών αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Αποκομίζοντας τις κατάλληλες γνώσεις και καλές πρακτικές για την Πράσινη Μετάβαση και κατανοώντας τα κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ρόλου που αναμένεται να αναλάβουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση για την εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών, επιστρέψαμε στη βάση μας γεμάτοι με όρεξη για δουλειά και έτοιμοι να βαδίσουμε στο δρόμο της «πράσινης ανάπτυξης».

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τους διοργανωτές του συνεδρίου, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων κ. Μιχάλη Χρηστάκη και τους κ. κ Ιωάννη Νικλήτσα, Ιωάννη Φωστηρόπουλο και Στέφανο Φανουργάκη, όπως και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωσή του, αλλά και τους εξέχοντες ομιλητές και συντονιστές συνάδελφους αιρετούς, τεχνοκράτες, επιστήμονες και λοιπούς.

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative