Social Icons

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας


Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας
Ψάχνουν να βρουν νέο υποψήφιο για να βάλουν στο ψηφοδέλτιο, αφού ο ένας από τους υποψήφιους παραιτήθηκε και ζήτησε μάλιστα να τον διαγράψουν και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την παραίτησή του τόσο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή όσο και από απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αλλά και την απόφαση του να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου γνωστοποίησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Πάπουτσας.

Νίκος Παπουτσας
Οι προθέσεις του γνωστού δικηγόρου Νίκου Πάπουτσα είχαν φανεί από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαϊου, όταν σε δελτίο τύπου σημείωνε χαρακτηριστικά «εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Για την επιστολή του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε και η Νομαρχιακή Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα με διευρυμένη σύνθεση, χωρίς να γνωρίζουμε όμως ακόμα ποιος θα είναι ο τρίτος άνδρας που θα καλύψει την πέμπτη θέση που μένει κενή στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου. Θα δούμε κάποιο από τα ονόματα που είχαν "παίξει" προεκλογικά;

Αναμφίβολα, η Κουμουνδούρου έχει ένα ακόμα πονοκέφαλο, να συμπληρώσει άμεσα το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative