Social Icons

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Αισχρή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ από τον μεγαλοδικηγόρο Δημητρακόπουλο


Αισχρή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ από τον μεγαλοδικηγόρο Δημητρακόπουλο
Προβοκατόρικες δηλώσεις σε βάρος του ΚΚΕ έκανε χτες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο μεγαλοδικηγόρος Μ. Δημητρακόπουλος. Χωρίς να μπορεί να μαζέψει τα σάλια του για τον «εμβληματικό επενδυτή» από τις ΗΠΑ, που αποτελεί τον νέο ιδιοκτήτη των ναυπηγείων, παρουσίασε το ΚΚΕ να επευφημεί (!) τη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, με νόμο που ψήφισαν μαζί στη Βουλή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι θα φέρει …βίντεο από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (προφανώς τα μπέρδεψε με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας) στο οποίο θα φαίνονται στελέχη του ΚΚΕ να ευχαριστούν τον Αδ. Γεωργιάδη!

«Θα ακούσετε τα στελέχη του ΚΚΕ να λένε “είσαι η οικογένειά μας κύριε Αδωνι Γεωργιάδη”, να τον χειροκροτούν αλλά και να τον φιλούν (…) “γιατί χάρη σε σένα βρήκαμε δουλειά”», ξεστόμιζε για ώρα ο Μ. Δημητρακόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και από συμμετέχοντες στο πάνελ, που δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους! Ο ίδιος ωστόσο συνέχισε ακάθεκτος, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη αθλιότητα και τίποτα λιγότερο.

Στην αισχρή προβοκάτσια απάντησε άμεσα με δήλωσή του ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά του ΚΚΕ, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και εργαζόμενος στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Σε αυτή σημειώνει:

«Λίγες μέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και ιδιαίτερα στην εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, με τα πολύ υψηλά εκλογικά ποσοστά που κατέγραψε το Κόμμα μας στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα, ακούσαμε σήμερα (σ.σ. χτες), σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προβοκατόρικες δηλώσεις από γνωστό δικηγόρο, τον Μ. Δημητρακόπουλο, να αναφέρει πως “στελέχη του ΚΚΕ στο Ναυπηγείο Ελευσίνας θεωρούν οικογένειά τους τον Αδωνι Γεωργιάδη”.

Αλήθεια, δεν έχει διαβάσει τις δεκάδες καταγγελίες του Κόμματος και του Συνδικάτου Μετάλλου για τις φιέστες στα ναυπηγεία οι οποίες έγιναν με τα μισθωμένα λεωφορεία των ΔΑΚιτών (συνδικαλιστές της ΝΔ) από το υπουργείο Ανάπτυξης; Δεν πήρε χαμπάρι την επιτυχημένη απεργία που έγινε πριν λίγες μέρες σε όλα τα ναυπηγεία της Αττικής και στην οποία πρωτοστάτησαν οι κομμουνιστές, ενάντια στην αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, και μάλιστα στο Ναυπηγείο της Ελευσίνας, που είχε ως αποτέλεσμα οι εργολάβοι να δηλώσουν τους εργαζόμενούς τους;

Όλα αυτά τα ξέρουν πολύ καλά και ανησύχησαν οι επιχειρηματίες, τα αστικά κόμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στη μετατροπή του ναυπηγείου σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, χωρίς ΣΣΕ και δικαιώματα, αλλά και τα παπαγαλάκια τους.

Όπως γνωρίζουν και οι εργαζόμενοι, με βάση την πείρα τους, ποιοι είναι μπροστά στους αγώνες, ποιο κόμμα στηρίζει στην πράξη τα δίκαια αιτήματά τους, θα συγκρουστεί με την άγρια εκμετάλλευση που θα επιδιώξει να επιβάλει η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, και γι’ αυτό θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative