Social Icons

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

16χρονη στα Φάρσαλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της


16χρονη στα Φάρσαλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της

16χρονη στα Φάρσαλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της – Την πρόλαβαν οι γονείς της


Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε ένα κορίτσι 16 ετών, κόβοντας τις φλέβες χθες το πρωί της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

Τη νεαρή κοπέλα όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθερία“, εντόπισαν οι γονείς της στο σπίτι τους, απ’ όπου και τη μετέφεραν αρχικά στο Κ.Υ. Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Βόλου, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μετά την παροχή τους, έλαβε εξιτήριο.

Τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων και αναμένεται να εξεταστεί περαιτέρω από ειδικούς τι την οδήγησε σε αυτήν την κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative