Social Icons

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Ευχαριστήριο οικογένειας Τάσου Χρονά


Τάσος Χρονάς
Εκ μέρους της οικογένειας του Τάσου Χρονά,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν στην πολιτική κηδεία του Τάσου Χρονά την Παρασκευή 31 Μάρτη 2023 στην Λαμία.

Συγκεκριμένα, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας που τίμησε τον Τάσο στο τελευταίο του ταξίδι με την σημαία του Κόμματος καθώς και σε όλα τα στελέχη της Κ.Ε. και στα μέλη του Κόμματος που παρευρέθηκαν στην τελετή αποχωρισμού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στον Γιώργο Μαρίνο (μέλος του ΠΓ της ΚΕ), στον Θανάση Παφίλη (μέλος της ΚΕ και βουλευτή), στον Κώστα Μπάτσικα (μέλος της Γραμματείας της ΚΕ) αλλά και στους Κώστα Παπαδάκη (μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή), Χρήστο Κατσώτη (μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή), Κώστα Μπασδέκη και Παναγιώτη Πολίτη (μέλη της ΚΕ), Αποστόλη Κοσμόπουλο (μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας), Ανδριάνα Μπαφούτσου (γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας) που σταθηκαν στην τιμητική φρουρά δίπλα στον Τάσο μαζί με πλήθος άλλων συντρόφων από το Κόμμα και την ΚΝΕ.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε επίσης ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους ομιλητές που τίμησαν τον Τάσο, αναφερόμενοι στην πολύτιμη προσφορά του στο Κομμουνιστικό Κόμμα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Ιατρικό κλάδο τόσο στην περιοχή της Φθιώτιδας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ, τον Νάσο Σάλτα εκπρόσωπο του ΣΠ Αν. Στερεάς & Εύβοιας της ΚΝΕ, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστο Γεωργίου, τον πρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων δημοσίου Φθιώτιδας, Χρήστο Γράβαλο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Σπύρο Νικολάου.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο για την παρουσία τους στην πολιτική κηδεία αλλά και για τις τιμητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στα αντίστοιχα όργανα σχετικά με τον θάνατο του Τάσου Χρονά.

Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών παρατάξεων που παραβρέθηκαν στην πολιτική κηδεία. Το πλήθος ψηφισμάτων και ανακοινώσεων που εκδόθηκαν σχετικά με τον θάνατο του Τάσου Χρονά, δείχνει τη συνολική αναγνώριση του έργου και της συνεισφοράς του τόσο στην Λαμία και τη Φθιώτιδα αλλά και στην Ελλάδα συνολικά.

Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στους εργαζόμενους των ΜΜΕ που κάλυψαν την πολιτική κηδεία καθώς και όλους όσοι αρθρογράφησαν σχετικά με την συνεισφορά και το έργο του Τάσου Χρονά τιμώντας έτσι το έργο του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το γραφείο κηδειών της Αθανασίας Μπαρτσώκα που ανέλαβε το βάρος της εκτέλεσης της πολιτικής κηδείας καθώς και όλους τους εργαζόμενους στο κτίριο της Περιφέρειας που βοήθησαν στη διάταξη του χώρου αλλά και στους εργαζόμενους της Τροχαίας που εξασφάλισαν την ομαλή μετάβαση της νεκρώσιμης ακολουθίας στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Τέλος, ένα μεγάλο, θερμό ευχαριστώ στο πλήθος κόσμου που γέμισε τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του κτιρίου της Περιφέρειας για το στερνό αντίο στον αγωνιστή Κομμουνιστή Γιατρό, Τάσο Χρονά.

Όσα ακούσαμε, είδαμε και διαβάσαμε σχετικά με το πολύτιμο έργο και την προσφορά του Τάσου, σε συνδυασμό με τις δικές μας οικογενειακές αναμνήσεις θα μείνουν χαραγμένα βαθιά στην μνήμη μας.

Θερμές ευχαριστίες,

Χαρούλα Χρονά (σύζυγος και μέλος του ΚΚΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative