Social Icons

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ : 1η ΜΑΗ συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ : 1η ΜΑΗ συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ

Έκτακτη Ανακοίνωση

Εκτάκτως, την Δευτέρα, 1η ΜΑΗ, το Εργατικό Κέντρο Λαμίας οργανωμένα, μεταφέρει τη συγκέντρωση του στη ΛΑΡΚΟ

Καλούμε όλους και όλες στην συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ,

στην παραλία της Λάρυμνας, την Δευτέρα 1η Μάη, 10:30 π.μ.

Αναχώρηση λεωφορείων  8:30 π.μ από την πλατεία Πάρκου

 

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα νικήσει
Κανείς δεν θα σπάσει την ενότητά των εργατών που έδεσε στην φωτιά της μάχης 
Είμαστε στο πλευρό τους με όλες μας τις δυνάμεις

Κυβέρνηση, εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός, νέα εργοδοσία στην ΛΑΡΚΟ πάνε να διαλύσουν το σωματείο, να χτυπήσουν την ενότητα των εργαζομένων, τον αγώνα που δίνουν επί τριάμισι χρόνια, για να κρατηθούν στις δουλειές τους, στα σπίτια τους, για να μην μαραζώσει ο τόπος τους.

Ωστόσο, εργοδοτικές, κυβερνητικές συνδικαλιστές δυνάμεις για να χτυπήσουν και να διαλύσουν το σωματείο και την ενότητα των εργαζομένων τόλμησαν χωρίς ντροπή, να καταθέσουν πρόταση μομφής στο προεδρείο του σωματείου, στοχεύοντας στην αγωνιστική και συνεπή στάση που κράτησε μέχρι σήμερα.

Οι εργαζόμενοι, με την ενότητα και την αλληλεγγύη τους έχουν καταφέρει να είναι μέσα στο εργοστάσιο και στα σπίτια τους ενώ τους θέλαν τελειωμένους, απολυμένους

Σε μια περίοδο που με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης οι μηχανές σκουριάζουν και σαπίζουν, η περιοχή μαραζώνει, η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι τόσο στα δικαιώματα τους όσο και στη ζωή τους καλά κρατεί.

Σε μια περίοδο που με ευθύνη της κυβέρνησης σπαταλήθηκαν πάνω από 150 εκατομμύρια για να απαξιωθεί και να σταματήσει η λειτουργία της, ενώ οι τιμές του νικελίου έχουν σταθεροποιηθεί σε επίπεδα ρεκόρ και θα μπορούσε να προσφέρει στην οικονομία τόσο της Φθιώτιδας όσο και όλης της χώρας.

Οι εργαζόμενοι τα έχουν βάλει με θεούς και δαίμονες και ξέρουν να νικάνε. Δεν θα λυγίσουν τώρα.

Η ΛΑΡΚΟ είναι πλούτος της χώρας και ο αγώνας που δίνουν οι εργάτες της, είναι δικός μας αγώνας, είναι αγώνας - φάρος όλης της εργατικής τάξης της χώρας.

Η 1η Μάη μας έμαθε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, με την οργάνωση της πάλης μας και τους αγώνες μας. Μας έμαθε ότι η αλληλεγγύη είναι δικό όπλο μας, ανίκητο.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας πήραμε την απόφαση να γιορτάσουμε την γιορτή της τάξη μας δίπλα στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, έξω από το εργοστάσιο. Εκεί που κέντραραν τα βόλια τους η κυβέρνηση και τα αφεντικά, εκεί θα φωνάξουμε εμείς για τα σύγχρονα δικαιώματά μας, εκεί θα προβάλουμε τις διεκδικήσεις μας, εκεί θα απαιτήσουμε την ζωή που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Έτσι θα τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά.

Την 1η Μάη η καρδιά των εργατών της Φθιώτιδας θα χτυπάει στην ΛΑΡΚΟ.

Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους φορείς τις περιοχής να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις. Καλούμε όλους τους εργάτες και εργάτριες, τους νέους, με όπλο την αλληλεγγύη μας που ξέρουμε να δίνουμε να δώσουμε το παρόν την πρωτομαγιά στη ΛΑΡΚΟ.

Εργάτες της ΛΑΡΚΟ είμαστε περήφανοι που θα σηκώνουμε μαζί τις γροθιές μας κάτω από το κλειστό φουγάρο, και αυτό θα τους βάλει φωτιά.

Ζητώ η εργατική πρωτομαγιά

Ζητώ οι αγώνες της τάξης μας

 Καλούμε όλους και όλες στην συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ,

στην παραλία της Λάρυμνας, την Δευτέρα 1η Μάη, 10:30 π.μ.

Αναχώρηση λεωφορείων  8:30 π.μ από την πλατεία Πάρκου


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977257211 - 6945896705


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative