Social Icons

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Απόστολος Γκλέτσος: Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ(video)


Απόστολος Γκλέτσος
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο «MEGA Καλημέρα». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό, για την τηλεόραση «για τα χρήματα», την ενασχόλησή του με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του.

«Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα. Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια», είπε αρχικά ο ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Η δική μας οικογένεια».

Για τους « Ψίθυρους Καρδιάς» αποκάλυψε πως, «Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν μια δουλειά που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, εγώ εκεί είχα μια μικρή συμμετοχή. Δεν είναι η αγαπημένη μου δουλειά».

«Πολλές φορές η κόρη μου…»

Για την οικογένειά του είπε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία. Πολλές φορές η κόρη μου, μου έχει πει για πράγματα που έχω πει και δεν της αρέσαν. Τα λεμέ μεταξύ μας. Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά».

«Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Δεν είμαι της συντροφικότητας, είμαι με τα φεγγάρια μου. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα βγαίνω και να το λέω. Βαριέμαι να ασχολούνται μαζί μου», τόνισε για τις πολυσυζητημένες του δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους.

Για όσους δεν θυμούνται, αυτή είναι αναφορά στην περίφημη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» και η οποία είχε γίνει viral.

Αγάπη

Ποια είναι γνώμη του για τις «εκδηλώσεις αγάπης» και την συντροφικότητα; «Είναι δικό του θέμα κάποιος να δείχνει την αγάπη του. Να τους κρίνω εγώ; Ποιος είμαι εγώ; Ούτε ιδιωτικά δεν τολμάω να τους κρίνω, όχι δημόσια. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου, που δεν έχουν γίνει γνωστές. Έχω ερωτευτεί γυναίκες μέσα από την δουλειά, κάναμε 16 ώρες αυτή την δουλειά, από που θα ερωτευόμουν από την τράπεζα;», σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την Μιμή Ντενίση ανέφερε πως, «με την Μιμή Ντενίση ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια και μετά γίναμε και στην πραγματικότητα. Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative