Social Icons

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Συνελήφθη η γυναίκα με το κράνος που λήστευε ηλικιωμένες


Συνελήφθη η γυναίκα με το κράνος που λήστευε ηλικιωμένες
Την πάτησε από 78χρονη που αντιστάθηκε κι έδωσε την περιγραφή της…

Τέλος στο έργο μιας 40χρονης Αλβανίδας που λήστευε ηλικιωμένες, έβαλε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Επρόκειτο για τη γυναίκα που είχε γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή, προσεγγίζοντας τα θύματά της φορώντας κράνος ώστε να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και με τη χρήση βίας τους αποσπούσε την τσάντα τους.

Το «πρώτο χτύπημα» είχε σημειωθεί το βράδυ της Τετάρτης (15/3) λίγο πριν τις 8:00’ στη Χαλκίδα.

Προσέγγισε 72χρονη και αφού την αγκάλιασε την πέταξε στο έδαφος αποσπώντας συγχρόνως την τσάντα της που περιείχε 60 περίπου ευρώ, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της ηλικιωμένης.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, επιτέθηκε για να ληστέψει 78χρονη που μόλις έβγαινε από ασανσέρ πολυκατοικίας. Αυτή τη φορά όμως δεν κατάφερε να της πάρει την τσάντα, καθώς η ηλικιωμένη αντιστάθηκε, βάζοντας παράλληλα τις φωνές.

Από τις περιγραφές και κάμερες της περιοχής, η 40χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι της όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία και στην απόπειρα ληστείας.

Από την Ασφάλεια Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative