Social Icons

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Μητρόπολη Φθιώτιδας : Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα δομή ψυχικής υγείας στη Στυλίδα


Μητρόπολη Φθιώτιδας : Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα δομή ψυχικής υγείας στη Στυλίδα
ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Με το νέο προσωπικό του πρότυπου οικοτροφείου ατόμων με νόσο «Alzheimer» και συναφείς παθήσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, το οποίο αναμένεται προσεχώς να ξεκινήσει την λειτουργία του στην Στυλίδα, συναντήθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη και την λειτουργία του προτύπου αυτού οικοτροφείου, ο οποίος θα λειτουργήσει στην Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων Στυλίδος, ο κ. Συμεών επισκέφθηκε την δομή, επέβλεψε τις τελευταίες εργασίες, λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας και είχε μία εποικοδομητική συνεργασία και ενημέρωση με το νέο προσωπικό, αλλά και με το υφιστάμενο προσωπικό της δομής, τα οποία θα αποτελούν ένα συγκρότημα στοργής και αγάπης της τοπικής Εκκλησίας και της κοινωνίας για την τρίτη ηλικία.

Ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε και την πρώτη ενημερωτική σύσκεψη με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία διορίσθηκαν προσφάτως για τρέχοντα υπηρεσιακά και διοικητικά θέματα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται από πολίτες της Ανατολικής Φθιώτιδος με έντονη την παρουσία γυναικών σε αυτό.

Εκτός από το ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, την ερίτιμο κ. Σταυρούλα Χριστοφιλοπούλου, τα νέα μέλη του Συμβουλίου είναι τα εξής:

Αναπληρωτής της κ. Χριστοφιλοπούλου είναι ο αξιότιμος κ. Τσούμας Ευθύμιος του Βασιλείου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκ Στυλίδος.

Η Ερίτιμος κα. Καστάνη Γεωργία, κάτοικος Πελασγίας, Φιλόλογος, με αναπληρώτρια την ερίτιμο κ. Μέρα Ελένη, Εκκλησιαστική Σύμβουλο Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βαθυκοίλου, κάτοικος Στυλίδος.
Η ερίτιμος κα. Παλάντζα Μαρία, κάτοικος Γλύφας, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσης, με αναπληρώτρια την ερίτιμο κ. Αλμυρούδη Ευαγγελία, βοηθός Ψυχολόγου, κάτοικος Αγίας Μαρίνης Στυλίδος.

Η Ερίτιμος κα. Κωνσταντίνου Αικατερίνη, Καθηγήτρια Μουσικής, κάτοικος Στυλίδος, με αναπληρώτρια την ερίτιμο κ. Λογοθετίδη Δήμητρα, μέλος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος, κάτοικος Στυλίδος.

Χωρίς ψήφο επίσης συμμετέχουν:

Πρακτικογράφος: ο Αξιότιμος κ. Σφήκας Κωνσταντίνος, Καθηγητής-Θεολόγος

Εισηγητής: ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Νικολόπουλος, Διευθυντής του Ιδρύματος.

Γραμματεύς παρά τω Εισηγητή: ο Αξιότιμος κ. Χάμης Παναγιώτης, Διαχειριστής του Ιδρύματος.

Εκπρόσωπος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου: ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νασόπουλος, Αναπλ. Διευθυντής Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ευστράτιο Αφεντούλη και από τον Διευθυντή προσωπικού του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Νικόλαο Κατσιάρα και την υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ. Βασιλική Λεοντάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative