Social Icons

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ) - Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Αλμπάνη


ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ) - Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Αλμπάνη
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 06/03/2023 στις 4:00' το απόγευμα στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Αλμπάνη

Σήμερα αποχαιρετούμε με απέραντη θλίψη ένα μέλος του ΔΣ του Ομίλου μας και κυρίως έναν πολύ αγαπητό φίλο και σύντροφο στους αγώνες μας. Τον Γιάννη τον γνωρίσαμε πριν από χρόνια μέσα από τους κοινούς αγώνες για την Οίτη, τον Σπερχειό, τον Μαλιακό. Αγαπούσε την πόλη του, αγαπούσε τα βουνά, τα δάση, τα ποτάμια. Ενώσαμε τους δρόμους μας σε έναν κοινό αγώνα για βουνά χωρίς πληγές, για καθαρό νερό, καθαρό αέρα και καθαρή... σκέψη. 

Σεμνός, προσιτός και φιλικός με όλους. Άνθρωπος με έμφυτη ευγένεια, ευθύτητα και ήθος, ο Γιάννης δεν υπήρξε ευαισθητοποιημένος μόνον για το περιβάλλον αλλά και για μια δικαιότερη κοινωνία. Γιαυτό δεν δίσταζε να συμμετάσχει σε κοινούς αγώνες και για μια ανθρώπινη κοινωνία όπου τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα θα γίνονται σεβαστά και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν θα είναι απλώς ζητούμενο αλλά συνθήκη που θα υλοποιείται.

Σήμερα σε αποχαιρετούμε φίλε Γιάννη. Θα σε θυμόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά σου που είναι και δικά μας ιδανικά όσο ζούμε.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στον αγαπημένο του αδελφό Θεόδωρο και στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη.
 
Επιθυμία μας είναι αντί στεφάνων να κατατεθεί οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση του αγώνα των πλημμυροπαθών του Κόμματος, στον οποίο και ο ίδιος ενεργά συμμετείχε.

Το ΔΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

35100 Λαμία

Τηλ - fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας - Πρόεδρος ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

e mail omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative