Social Icons

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκε με τα άρθρα 177 και 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, με παρόντες αρχικά δεκαέξι (16) Δημοτικούς Συμβούλους και έντεκα (11) απόντες, ενώ κατά τη συζήτηση του πρώτου τακτικού θέματος προσήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Ζωγραφάκης και κατά τη συζήτηση του 2ου τακτικού θέματος ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Καρανάσιος.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1 : 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2023. Ομόφωνα(17)

Θέμα 2 : 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2023. Κατά πλειοψηφία (17), κατά ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση»(1).

Θέμα 3 : Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2023. Κατά πλειοψηφία (11), κατά ψήφισε μείζονα αντιπολίτευση και η «Λαϊκή Συσπείρωση»(7)

Θέμα 4 : Έγκριση έκθεσης Δ’ τριμήνου του έτους 2022 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Κατά πλειοψηφία (10), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (8)

Θέμα 5 : Απόδοση επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολικών μονάδων στο πλαίσιο του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022). Ομόφωνα(18)

Θέμα 6 : Λήψη απόφασης περί διαγραφής – διόρθωσης βεβαιωμένης οφειλής από επιβολή τέλους 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων. Ομόφωνα(18)

Θέμα 7 : Λήψη απόφασης περί διαγραφής τελών ύδρευσης. Ομόφωνα(18)

Θέμα 8 : ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 2023. Ομόφωνα(18)

Θέμα 9 : Συγκρότηση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ». Ομόφωνα(18)

Θέμα 10 : Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ». Ομόφωνα(18)

Θέμα 11 : Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για το έργο: "Κατασκευή αποστραγγιστικού και δικτύου ομβρίων στο Πάρκο του Λαού". Ομόφωνα(18)

Θέμα 12 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ. Ομόφωνα(18)

Θέμα 13 : Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΣ. Ομόφωνα(18)

Θέμα 14 : Επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού. Ομόφωνα(18)

Θέμα 15 : Συγκρότηση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ». Ομόφωνα(18)

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης :

Θέμα 1: Παράταση προθεσμίας του έργου: «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (Αποκατάσταση βλαβών αρδευτικού δικτύου Κοινότητας Μύλων, Δ.Ε. Πελασγίας Δήμου Στυλίδας)». Ομόφωνα(18)

Θέμα 2: Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (Αποκατάσταση βλαβών αρδευτικού δικτύου Κοινότητας Μύλων, Δ.Ε. Πελασγίας Δήμου Στυλίδας)». Ομόφωνα(18)

Θέμα 3: Εκκίνηση διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5155022 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020». Ομόφωνα(18)

Θέμα 4: Εκκίνηση διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»» με κωδικό ΟΠΣ 5168287 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020». Ομόφωνα(18)

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative