Social Icons

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Στυλίδα: Η Κατερίνα ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου - ΒΙΝΤΕΟ


Η Κατερίνα ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου
Συγκλονίζει η μαρτυρία της 25χρονης που σώθηκε από θαύμα από τη μετωπική σύγκρουση του IC62 με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Η 25χρονη Κατερίνα Ανδρίτσου από τη Στυλίδα, ήταν μία από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας intercity 62 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στο ύψος του Ευαγγελισμού στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Η Κατερίνα ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου
«Είχα την ‘’τύχη’’ να βρίσκομαι μέσα σε αυτό το τραίνο, δεδομένου ότι κάποιοι άλλοι είχαν την ατυχία να βρίσκονται εκεί», τονίζει η νεαρή κοπέλα συνειδητοποιώντας πόσο κοντά βρέθηκε στο θάνατο.

Η Κατερίνα επέβαινε στο 2ο κατά σειρά βαγόνι της 2ης θέσης, εκείνο που βρέθηκε στον αέρα και σε γωνία 45ο, ένα - δύο μέτρα πάνω από το έδαφος. Ωστόσο ήταν από τους τυχερούς επιβάτες, καθώς κατάφερε με αρκετά ακόμη άτομα να πηδήσει στο έδαφος πάνω σε μια βαλίτσα και να σωθεί, την ώρα που δεκάδες άτομα γύρω της δεν τα κατάφεραν ή δεν τους δόθηκε καν η ευκαιρία.
Η Κατερίνα ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου
Συγκλονίζει η περιγραφή της

«Προσπαθώ να το αποδεχτώ όλο αυτό, είναι δύσκολο…η μυρουδιά αυτό το καμένο που μύριζε, οι φωνές. Όσο το μοιράζομαι βοηθάει…», μας λέει και η περιγραφή των όσων έζησε μας συγκλονίζει.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της και τον τρόμο που βίωσε ήταν κι αυτή από τους ανθρώπους που βοήθησαν τους άλλους, μοιράστηκε το τηλέφωνό της, μια καλή κουβέντα, «μια αγκαλιά», όπως είπε χαρακτηριστικά στο LamiaReport.
Η Κατερίνα ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου
Ήταν επίσης από τα πρώτα άτομα που πήρε το «112» καθώς δοκίμασε δεκάδες φορές να επικοινωνήσει με αστυνομία και ΕΚΑΒ, αλλά «όλες οι γραμμές ήταν κατειλημμένες».

Αυτοί που βοήθησαν μέσα στην «κόλαση»

Αρκετές ώρες μετά τη φονική σύγκρουση, η Κατερίνα θυμάται και μοιράζεται μαζί μας τις τραγικές στιγμές που έζησε εντός και εκτός από το μοιραίο τραίνο και μας περιγράφει με λεπτομέρειες πως από τη μία στιγμή στην άλλη το ήσυχο ταξίδι μετατράπηκε σε κόλαση.

Μέσα σε αυτή τη κόλαση που βίωσε ωστόσο, δεν ξεχνά το πόσο βοήθησαν τα διασωστικά συνεργεία, πυροσβέστες, πληρώματα ασθενοφόρων και αστυνομικοί ώστε να σώσουν όποιον μπορούσαν.
Η Κατερίνα ήταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου
«Κατηγορούν όλοι την κοιλάδα των Τεμπών. Δε φταίει το μέρος. Μια ευθεία ήταν… Οπουδήποτε και να γινόταν αυτό το λάθος να μπουν δυο τραίνα στην ίδια γραμμή το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε…».

Δείτε τα όσα συγκλονιστικά περιέγραψε η Κατερίνα στο LamiaReport και τον Κυριάκο Καραγιάννη:


lamiareport.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative