Social Icons

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, για το θάνατο του σ. Τάσου Χρονά


Τάσος Χρονάς
Με μεγάλη θλίψη η ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ "αποχαιρετά" τον σύντροφο Τάσο Χρονά, που "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 71 ετών, την Τετάρτη 29 Μάρτη, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο σ. Τάσος, έδωσε τη μάχη με τα προβλήματα υγείας που βρέθηκε αντιμέτωπος μέχρι την τελευταία στιγμή, έτσι όπως πάλευε ολόκληρη σχεδόν τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του Κόμματος. Σύντροφος εργατικός, επίμονος, μαχητικός, υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια τις αρχές του ΚΚΕ, με ακλόνητη πίστη στην υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. 

Υπερασπίστηκε αταλάντευτα τον χαρακτήρα του Κόμματος την δύσκολη περίοδο της αντεπανάστασης και της εσωκομματικής κρίσης, με σημαντική συμβολή στο να κρατηθεί ζωντανή η ΚΟ Φθιώτιδας και συνολικότερα της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, καθώς και στην ανασυγκρότησή τους στη συνέχεια.
Στα χρόνια της οργανωμένης κομματικής του ζωής ανέλαβε σημαντικές υπεύθυνες κομματικές δουλειές, ως μέλος του τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας. Ήταν εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, έχοντας μακρά θητεία στην τοπική διοίκηση.

Με τις ίδιες αρχές υπηρέτησε ως γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας από το 1988 έως το 2017 που συνταξιοδοτήθηκε, αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη συνδικαλιστική δράση. Κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του, αλλά και του λαού της περιοχής, αποτελώντας παράδειγμα κομμουνιστή γιατρού και ανθρώπου.

Η ΕΠ Αν.Στερεάς και Εύβοιας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, την σύζυγό του συντρόφισσα Χαρούλα, στα παιδιά του Σταυρούλα και Κριστιάνο και τον εγγονό του Βιτόριο.

Η κηδεία του συντρόφου Τάσου Χρονά θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο Παρασκευή 31 Μάρτη, στις 3 μ.μ, στο χώρο του κτιρίου της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative