Social Icons

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Οδηγός Αλιευτικού Τουρισμού»


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Οδηγός Αλιευτικού Τουρισμού»
Πέμπτη , 02 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 30-01-2023 έγγραφο της Εταιρείας ΜΟm, για τη μελέτη και την προστασία της μεσογειακής φώκιας Monachus monachus, στο πλαίσιο του προγράμματος "Διατήρηση της Μεσογειακής φώκιας στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων" που χρηματοδοτείται από το Monk Seal Alliance, η MOm δημιούργησε τον «Οδηγό Αλιευτικού Τουρισμού». 

Ο οδηγός αυτός περιλαμβάνει απλά βήματα για να ακολουθήσει κάποιος αλιέας εάν επιθυμεί να κάνει τη μετάβαση και να εμπλακεί στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του αλιευτικού τουρισμού. Οι οδηγίες αυτές θα δώσουν τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές στον ενδιαφερόμενο βάσει των υφιστάμενων νόμων και κανονισμών που καλύπτουν τον αλιευτικό τουρισμό, πάντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αγάπη για τη θάλασσα και τη θαλάσσια βιοποικιλότητα.

Ο Οδηγός Αλιευτικού Τουρισμού που συνέταξε η MOm για όποιον ενδιαφερόμενο, κάτοχο επαγγελματικής άδειας αλιείας, θέλει να μάθει πληροφορίες σχετικά με το πως θα μπορούσε να απασχοληθεί στον τομέα του αλιευτικού τουρισμού, διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή και περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το τι είναι αλιευτικός τουρισμός και πως μπορεί ένας αλιέας να επωφεληθεί από αυτόν τον τομέα αφήνοντας έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Αναφορικά με τα ανωτέρω, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΦΩΚΙΑΣ (MOm), τηλέφωνο: 210 5222888, fax: 210 5222450, e-mail: info@mom.gr, website: https://www.mom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative