Social Icons

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

5 Δώρα για την κολλητή σου


5 Δώρα για την κολλητή σου
5 Δώρα για την κολλητή σου

Η ανταλλαγή δώρων, ως κανόνας ευπρεπούς συμπεριφοράς και εκδήλωσης αγάπης - ή καταχρηστικά την απόδειξή της- εγκαθιδρύεται μέσα σας από τα πρώτα παιδικά μας χρόνια. Το Secret Santa μας συστήνεται στις σχολικές αίθουσες, και εν τέλει γίνεται αφορμή για την ενδυνάμωση της ομάδας στα εταιρικά περιβάλλοντα.

Μεγαλώνοντας, εγκαταλείπουμε το κοινωνικό στερεότυπο - τουλάχιστον όσον αφορά τον κύκλο των στενών μας φίλων και τον ερωτικό σύντροφο - και παύουμε να καταπιεζόμαστε σε γενέθλια, επετείους, Χριστούγεννα και γεγονότα ορόσημα.
Έτσι τα δώρα αποκτούν πιο ουσιαστική σημασία, προερχόμενα από ένα πλαίσιο ειλικρίνειας και ανιδιοτέλειας.

Το δώρο που θα χαρίσεις την καλύτερή σου φίλη θέλεις να είναι μοναδικό και να αντιστοιχεί επαρκώς σε κάποια πτυχή της προσωπικότητάς της.
Παρόλο που είσαι τη γνωρίζεις σίγουρα πολύ καλύτερα από εμάς, παρακάτω θα βρεις 5 διαφορετικές προτάσεις που ίσως σου είχαν διαφύγει, αλλά εγγυημένα ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα.

1. Περιποίηση

Δεν πρόκειται για μια στερεοτυπική πρόταση βασισμένη στο φύλο, αλλά για ένα απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Η φροντίδα του δέρματος, προσαρμοσμένη στον τύπο δέρματος και της λοιπές ανάγκες του ατόμου, θα έπρεπε να είναι αμελητέο κομμάτι της ρουτίνας, ανεξαρτήτως των υποχρεώσεων. Και το δώρο σου αποτελεί υπενθύμιση και προτροπή. Επισκέψου ένα κατάστημα ή αναζήτησε έναν χειροτέχνη με είδη περιποίησης φτιαγμένα από φυσικά υλικά, εξερεύνησε τα προϊόντα σώματος για την γυναίκα από το fotopharmacy.com, και φτιάξε τον συνδυασμό που της ταιριάζει!

2. Ρολόι

Νομίζουμε πως η διαχρονικότητα και μόνο ενός ρολογιού το καθιστά ασυναγώνιστο.
Ένας άκρως χρήσιμο αξεσουάρ, που με την κατάλληλη επιλογή γίνεται και ένα όμορφο κόσμημα. Το εύρος των επιλογών ανάλογα με το στυλ και φυσικά το διαθέσιμο budget σας, είναι τεράστιο. Ένα προϊόν στο διαδίκτυο σε δελεαστική για τα χαρακτηριστικά του τιμή, θίγει το ζήτημα της γνησιότητας. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για εκτιμήσεις επώνυμων ρολογιών.
Επιπλέον, εάν το μέγεθός του το επιτρέπει μπορείτε να χαράξετε κάτι σύντομο στο πίσω μέρος.

3. Gadget

Πληθώρα ειδών για να ανταποκριθούν σε εντελώς διαφορετικές ανάγκες. Ποντίκι και πληκτρολόγια για ηλεκτρονικό υπολογιστή με μοναδικό design για την gamer φίλη σου, ένα ασύρματο ηχείο ή ένα νέο ζευγάρι ακουστικά για αυτή που δε σταματάει να ακούει μουσική, μια σύγχρονη καφετιέρα για την εθισμένη στον καφέ φίλη σου, μια αναλογική ή polaroid φωτογραφική μηχανή, και τέλος αμέτρητα καθόλου απαραίτητα και μετρίως χρήσιμα gadgets, για την gadgetάκια.

4. Σεμινάριο Δεξιοτήτων

Είτε μιλάμε για σεμινάρια ακαδημαϊκού περιεχομένου ή των λεγόμενων soft skills, είτε για πιο καλλιτεχνικές δεξιότητες, μπορείς να προσφέρεις στη φίλη σου μια δωροκάρτα για να την αξιοποίηση στο course της επιλογής της.Περιηγήσου σε σελίδες όπως το udemy, το skillshare, το domestika για να δεις τι προσφέρουν.

5. Ταξίδι

Αν η φίλη σου είναι λάτρης των ταξιδιών, το να της χαρίσεις εισιτήρια ή ένα ολοκληρωμένο ταξίδι για κάποιον μελλοντικό υποψήφιο προορισμό της, είναι κάτι που θα λατρέψει. Μπορείς να τη συνοδεύσεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό, ή ακόμη καλύτερα να ενδυναμώσεις την ανεξάρτητη πλευρά της και να της δώσεις την ευκαιρία να ανακαλύψει τον εαυτό της.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative