Social Icons

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Την Παρασκευή στη Λαμία η 16η «Ημέρα Καριέρας» με 35 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας


Την Παρασκευή στη Λαμία η 16η «Ημέρα Καριέρας» με 35 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 16η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στη Λαμία, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στο χώρο εκδηλώσεων Exodos Events (Καρατζάβελου 4), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 35 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας με περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Στις 35 επιχειρήσεις που συμμετέχουν, περιλαμβάνονται βιομηχανίες κατασκευής φαρμάκων, υλικών συσκευασίας, παραγωγής καλωδίων κ.λπ., κατασκευαστικές εταιρείες, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, επιχειρήσεις logistics, χονδρικού και λιανικού εμπορίου, υδατοκαλλιέργειας και ιχθυοκαλλιέργειας, τηλεπικοινωνιών, εξυπηρέτησης πελατών, παροχής υπηρεσιών, κ.ά.

Στις ειδικότητες που αναζητούνται, περιλαμβάνονται αυτές των μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, χημικών, χημικών μηχανικών, ηλεκτρολόγων και μηχανικών συντήρησης, χειριστών μηχανημάτων, εργατών παραγωγής, εργατών ιχθυοτροφείου, εξειδικευμένων τεχνιτών, τεχνολόγων τροφίμων, υπαλλήλων λογιστηρίου, πωλητών (σε καταστήματα και εξωτερικοί), στελεχών πληροφορικής, υπαλλήλων τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης πελατών, γραφιστών, μηχανικών οχημάτων και τεχνιτών αμαξωμάτων, υπαλλήλων αποθήκης και οδηγών, καθώς και ειδικότητες από όλο το φάσμα της παροχής ιατρικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, κ.ά

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-lamia-2023/

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

Δείτε εδώ το δελτίο Τύπου

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative