Social Icons

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γ. Πομάσκι στο Podcast του 902: “Να παλέψουμε για να έχουμε δουλειά και αξιοπρέπεια”


Ο Γιώργος Πομάσκι, ο καταξιωμένος ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, λίγες μέρες μετά την..

Ο Γ. Πομάσκι στο Podcast του 902: “Να παλέψουμε για να έχουμε δουλειά και αξιοπρέπεια”

Γιώργος Πομάσκι, ο καταξιωμένος ομοσπονδιακός προπονητής στίβου,  λίγες μέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις εκλογές με το ΚΚΕ, στο Βόρειο Τομέα της Αττικής είναι στο στο Podcast του 902. 

Μια συζήτηση για τις μάχες στον αθλητισμό, αλλά και για τη “μάχη των εκλογών. 

Το «φτάνει αγόρι μου» στο Μίλτο…

Τα βιώματα: Από τη σοσιαλιστική Βουλγαρία της δεκαετίας του 1970 με τις αθλητικές εγκαταστάσεις για όλα τα παιδιά και τα αθλητικά σχολεία …στην Ελλάδα του 2023 με το πλημμυρισμένο ΟΑΚΑ και το λουκέτο στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Η μαρτυρία του: «Έχω μιλήσει με όλους τους υπουργούς και πρωθυπουργούς εδώ και 25 χρόνια. Άκουσα υποσχέσεις από 4, 5 κυβερνήσεις. Μού έλεγαν “όλα τα προβλήματα θα λυθούν” και τελικά έκλεισε το ΟΑΚΑ και ο Άγιος Κοσμάς για τους αθλητές». 

Η δήλωση: «Στις εκλογές να τούς δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι. Θα μπω στη μάχη των εκλογών με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια για να γίνει πιο δυνατό το ΚΚΕ. Είναι το μόνο κόμμα που στήριξε τον αγώνα για τη βελτίωση στον αθλητισμό». 

Ένα κάλεσμα: «Όσοι περιμένουν να ζήσουν με τα pass των 30 ευρώ να μην ικανοποιούνται. Τι θα κάνουν; Θα περιμένουν κάθε χρόνο τα 30 και 40 ευρώ για να ζήσουν; Τούς θέλω μαζί μου. Να παλέψουμε για να έχουμε δουλειά και αξιοπρέπεια». 

Και μια υπόσχεση: «Μάς λείπει το χρυσό στο Παγκόσμιο και θα πάμε καλά προετοιμασμένοι…». 

Υ.Γ.: Την ώρα που γραφόταν η συνέντευξη με το Γιώργο Πομάσκι, ο Μίλτος Τεντόγλου έπαιρνε την πρωτιά στη Μαδρίτη!


Διαθέσιμο σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και YouTube

Παρουσίαση – επιμέλεια: Κώστας Πασακυριάκος

Ηχοληψία: Σωτήρης Γκέκας

Μουσική: Γιάννης Μπαλλούς

imerodromos.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative