Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ


Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


To Λ/Χ Στυλίδας ανακοινώνει ότι λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που θα επηρεάσει την χώρα μας καθώς και τον Δήμο Φθιώτιδας σύμφωνα με σχετικές διαταγές τις επόμενες ώρες θα σταλεί μήνυμα του 112 στους κατοίκους, Εύβοιας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αττικής και Βόρειων Σποράδων προκειμένου περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μέχρι το πέρας του φαινομένου.

Επιπρόσθετα θα εφαρμοστεί απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων όπου είναι απαραίτητο ενώ στην περιοχή αρμοδιότητας μας οι θυελλώδεις άνεμοι σήμερα φτάνουν κατά τόπους τα 8-9 μποφόρ.

Επαγγελματίες Αλιείς καθώς και ιδιοκτήτες σκαφών παρακαλούνται να μην αποπλεύσουν κατά το διάστημα από 5/2/2023 μέχρι και το πέρας τις κακοκαιρίας προκειμένου αποφευχθούν τυχόν επικίνδυνες για τους ίδιους καταστάσεις. Επιπροσθέτως υποχρεούται να ελέγχουν τη κατάσταση των σκαφών τους και σε περίπτωση τυχόν ναυτικών ατυχημάτων να ενημερώνουν άμεσα την οικία κατά τόπους λιμενική αρχή.

Προς το παρόν κλειστές είναι οι ακτοπλοϊκές γραμμές Γλύφα – Αγιόκαμπου και Αρκίτσας-Αιδηψού. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στις προαναφερόμενες γραμμές παρακαλούνται να ενημερώνονται από τα κατά τόπους λιμενικά Τμήματα προκειμένου αποφευχθεί ταλαιπωρία αυτών.

Παράλληλα, αυστηρότατοι θα είναι οι έλεγχοι στους οδηγούς που θα κινούνται στην περιοχή αρμοδιότητας της Υπηρεσίας μας για ύπαρξη αντιολισθητικών αλυσίδων με τις οποίες πρέπει να είναι εφοδιασμένα πλέον όλα τα οχήματα και οι οδηγοί τους να γνωρίζουν πως να τις τοποθετούν χωρίς πρόβλημα σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ το οποίο έχει εκδοθεί και ισχύει ενώ όσοι δεν συμμορφώνονται θα τους βεβαιώνεται παράβαση με το πρόστιμο να ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα διενεργηθούν ειδικοί τροχονομικοί έλεγχοι που αφορούν το προαναφερόμενο μέτρο προκειμένου αποφευχθούν τυχόν σοβαρά τροχαία ατυχήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative