Social Icons

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Λαμία: Επιθέσεις με πέτρες σε διερχόμενα οχήματα


Λαμία: Επιθέσεις με πέτρες σε διερχόμενα οχήματα
Κίνδυνος – θάνατος έχει καταντήσει η διέλευση από τον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση στην παλαιά εθνικό οδό Λαμίας – Λάρισας.

Νεαροί Ρομά, βάζουν στόχο τα διερχόμενα οχήματα τα οποία και πετροβολούν, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των συγκοινωνιών.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά που ευτυχώς έχουν καταλήξει μόνο σε υλικές ζημιές.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το απόγευμα της Τετάρτης (1/2) λίγο πριν τις 17:30’ επαγγελματίας διερχόμενος με το φορτηγάκι του από το σημείο, δέχτηκε «τα πυρά» των Ρομά.

Ειδοποίησε την Αστυνομία και την ώρα που ο ίδιος περιέγραφε την κατάσταση, υπήρξε και νέα επίθεση σε διερχόμενα οχήματα! Με το πρώτο πέρασμα του περιπολικού από το σημείο, οι δράστες εξαφανίστηκαν στον καταυλισμό.

Τα παιδιά μέχρι 15 ετών στο συγκεκριμένο καταυλισμό πλησίαζαν τα 100 από 48 οικογένειες σύμφωνα με απογραφή που κατάφερε να πραγματοποιήσει ο Δήμος Λαμιέων το καλοκαίρι του 2021. Ο αριθμός όμως των οικογενειών και αντίστοιχα των παιδιών, φέρεται να έχει αυξηθεί με την μετεγκατάσταση κάποιων από την Ανθήλη, αλλά και από νέα μέλη που αφίχθησαν ή γεννήθηκαν εκεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

newsbomb.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative