Social Icons

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εισβολή ακροδεξιών σε κυβερνητικά κτίρια στη Βραζιλία


Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εισβολή ακροδεξιών σε κυβερνητικά κτίρια στη Βραζιλία
«Η μεθοδευμένη εισβολή ακροδεξιών οπαδών του πρώην Προέδρου της Βραζιλίας Μπολσονάρου σε κυβερνητικά κτίρια και τα καλέσματά τους σε πραξικόπημα, στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα του βραζιλιάνικου λαού που είναι ο μόνος υπεύθυνος να καθορίσει τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του», αναφέρει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του.  

«Η επανάληψη των γεγονότων των ΗΠΑ, με την εκεί εισβολή στο Καπιτώλιο των οπαδών του Τραμπ, αναδεικνύει τη βαθειά σήψη και παρακμή των σύγχρονων καπιταλιστικών κοινωνιών, την όξυνση των παγκόσμιων ανταγωνισμών που οδηγούν και σε περαιτέρω αντιδραστικοποίηση του αστικού κράτους και των διάφορων μηχανισμών του», επισημαίνει η ανακοίνωση του κόμματος και καταλήγει:

«Το ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Βραζιλίας και τονίζει ότι οι εξελίξεις επιβάλλουν την ανάπτυξη της αυτοτελούς εργατικής — λαϊκής πάλης με κριτήριο τα συμφέροντα και τις ανάγκες των λαών απέναντι σε κάθε είδους αντιλαϊκές πολιτικές κι εκμεταλλευτές που τροφοδοτούν τέτοιες αντιδραστικές δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative