Social Icons

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ουκρανία: Σκοτώθηκε πρώην καταδρομέας του Αμερικάνικου στρατού στην πόλη Ντνίπρο


Ένας Αμερικανός, πρώην καταδρομέας της επίλεκτης μονάδας Navy SEALs του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, σκοτώθηκε την Τετάρτη στην πόλη Ντνίπρο..Ουκρανία: Σκοτώθηκε πρώην καταδρομέας του Αμερικάνικου στρατού στην πόλη Ντνίπρο
Ένας Αμερικανός, πρώην καταδρομέας της επίλεκτης μονάδας Navy SEALs του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, σκοτώθηκε την Τετάρτη στην πόλη Ντνίπρο της Ουκρανίας.

Εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ότι ο Ντάνιελ Σουίφτ – πρώην μέλος της επίλεκτης μονάδας Navy SEALs, ο οποίος είχε κηρυχθεί λιποτάκτης στις 11 Μαρτίου του 2019 – σκοτώθηκε στην Ουκρανία. Ο αξιωματούχος ανέφερε πως δεν είχε κάτι να προσθέσει σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο αμερικάνος πρώην καταδρομέας βρισκόταν στην Ουκρανία.

Με πληροφορίες από CBS



BREAKING: American Daniel Swift, a former Navy SEAL, has been killed in battle against the Russian Army in Bakhmut. RIP Daniel.
Ουκρανία: Σκοτώθηκε πρώην καταδρομέας του Αμερικάνικου στρατού στην πόλη Ντνίπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative