Social Icons

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ - Νέα περιφερειακή ήττα στην χρηματοδότηση Προνοιακών Ιδρυμάτων


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΗΤΤΑ

στην χρηματοδότηση Προνοιακών Ιδρυμάτων

Από τα 7.664.000 € που διένειμε το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας στις Περιφέρειες, μόνο 65.000 δόθηκαν στη Στερεά Ελλάδα. Άλλη μία απόδειξη μεγάλης υστέρησης και ανεπάρκειας της Περιφέρειας.

Η αποστολή ενός Περιφερειάρχη είναι η διεκδίκηση πιστώσεων και η ορθολογιστική χρήση τους. Εδώ έχουμε μεγάλη υστέρηση πιστώσεων είτε λόγω έλλειψης στρατηγικής είτε λόγω αδιαφορίας και επίσης έχουμε το απόλυτο οικονομικό αλαλούμ με εξαγγελίες νέων έργων ενώ υπάρχουν χρέη από το 2019 και συγχρόνως άδεια ταμεία.

Στο ζήτημα, ωστόσο, της προνοιακής πολιτικής και της στήριξης των πλέον αδυνάμων η απόδοση 65.000 από τα 7 εκατομμύρια είναι μία μεγάλη προσβολή και υποτίμηση της Περιφέρειάς μας. Αλλά είναι και μία απόδειξη της αδιαφορίας του πλέον ευαίσθητου τμήματος του πληθυσμού.

H σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν έχει πλέον περιθώριο να αποδείξει ότι δικαιούται να συνεχίσει την διοίκηση της Στερεάς Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Στερεάς πρέπει να αλλάξει ηγεσία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative