Social Icons

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια σχεδίου τροχονομικών ελέγχων από Βαθμοφόρους Υπηρεσίας μας στις 03-01-2023 βραδινές ώρες εντοπίστηκε ΕΙΧ όχημα όπου ο οδηγός του δεν σταμάτησε ως όφειλε στις υποδείξεις των προαναφερομένων οργάνων για έλεγχο. Κατόπιν των ανωτέρω τα εν λόγω όργανα κατέγραψαν την πινακίδα του ως άνω οχήματος και προέβησαν σε γενικό σήμα αναζήτησης οχήματος και οδηγού σε όλες τις Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές της Χώρας στο πλαίσιο του Αυτοφώρου κατά παράβαση του άρθρου 169 του Ποινικού Κώδικα.

Από Τμήμα Ασφαλείας - Ανάκρισης Υπηρεσίας μας κατόπιν εμπεριστατωμένου ελέγχου και διαταγής Εισαγγελέα Λαμίας διενεργείτε προανάκριση όπου τις επόμενες μέρες ο οδηγός και ιδιοκτήτης του ΕΙΧ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις περί του περιστατικού.

Πέραν αυτού, από την Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Λιμένα και Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative