Social Icons

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από Γρ Ασφαλείας και Αλιείας Βαθμοφόροι Λ/Χ Στυλίδας βραδινές ώρες στις 16/01/2023 εντόπισαν επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος όπου οι δύο συνιδιοκτήτες ενήλικες άνδρες κάτοικοι Στυλίδας κινούνταν ύποπτα προκειμένου εκφορτώσουν αλιεύματα σε ΕΙΧ όχημα ιδιοκτησίας τους.

Σε γενόμενο επιτόπιο έλεγχο επί του οχήματος βρεθήκαν και κατασχεθήκαν ζώντα αλιεύματα του είδους ολοθούρια (690) εξακόσια ενενήντα άτομα ήτοι (290) άτομα περισσότερα από το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό αλιευμένων ατόμων ανά σκάφος και ανά ημέρα κατά παράβαση του άρθρου 5 του ΠΔ 48/2018 για τα οποία δεν είχε γίνει και η σχετική εγγραφή τόσο στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο αλιείας όσο και στο ΟΣΠΑ σύμφωνα με την αλιευτική νομοθεσία τα οποία επαναποτίστηκαν στην θάλασσα ως ζώντα.

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατόπιν εμπεριστατωμένου ελέγχου από Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας Υπηρεσίας μας και δεδομένου του ότι οι εν λόγω συνιδιοκτήτες προαναφερόμενου επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους είχαν συλληφθεί από την Υπηρεσία μας προ ημερών κατά παράβαση τόσο του Ποινικού Κώδικα όσο και αλιευτικής νομοθεσίας προέκυψε εκ νέου η μη τήρηση αλιευτικής και Γενικού Κανονισμού Λιμένα νομοθεσίας.

Από την Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία εκ νέου επιβολής διοικητικών κυρώσεων τόσο κατ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Λιμένα όσο και της αλιευτικής νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative