Social Icons

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πολιτικά απαράδεκτη εικόνα Περιφερειάρχη


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

O ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΠΑΙΤΗΣ

Πολιτικά απαράδεκτη εικόνα Περιφερειάρχη: 4 χρόνια μετά την εκλογή του, να ζητιανεύει ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς στο γραφείο της Υπ. Παιδείας, μόνο και μόνο για να έχει στο οπλοστάσιό του μία φωτογραφία και ένα δελτίο τύπου.

Έχει συναντήσει μέχρι τώρα πάνω από 10 φορές τον πρωθυπουργό και δεν τόλμησε να ψελλίσει λέξη για αυτό. Δεν έχει επισκεφθεί τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για να του ζητήσει την απόσχιση των σχολών που ευρίσκονται στο έδαφος της Στερεάς Ελλάδας. 
Δεν έχει προτείνει γνωστικά αντικείμενα που πρέπει να αναπτυχθούν στην Περιφέρειά μας ώστε να δομηθεί ένα σωστό, λειτουργικό και με μέλλον για τους φοιτητές Πανεπιστήμιο. 

Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το 90% των καθηγητών στις διεσπαρμένες σχολές της Στερεάς, δεν κατοικεί εδώ αλλά είτε Αθήνα είτε Θεσσαλία και βέβαια οι σχολές ανήκουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Καποδιστριακό.

Η Περιφέρεια μας είναι η μόνη που δεν διαθέτει ΑΕΙ δικό της, δεν διαθέτει Πανεπιστημιακή Κοινότητα ούτε βέβαια έχει σχολές διασυνδεδεμένες με την βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων, πλην ελαχίστων.

Ο Περιφερειάρχης ενός τόπου, δεν είναι περιφερόμενος ζητιάνος, οφείλει να είναι αυτός που θα δημιουργήσει την κοινωνική και πολιτική πίεση αλλά και θα έχει έτοιμη πρόταση με εναλλακτικές απαντήσεις για να είναι αποτελεσματικές.

Όλα τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια των πολιτών αλλά και φαιδρός, ανούσιος και υποτιμητικός επικοινωνισμός.

Το Πανεπιστήμιο Στερεάς υπήρχε. Είχε ιδρυθεί το 2000 και καταργήθηκε το 2013 υπό το βάρος μνημονικών απαιτήσεων οικονομίας κλίμακος.

Ούτε ο Μπακογιάννης ούτε ο Σπανός κατόρθωσαν να το φέρουν στην επικαιρότητα, παρά μόνο προεκλογικά για εντυπώσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative