Social Icons

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό


Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό
Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκέμβρη το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό. Στην αντιπροσωπεία μεταξύ άλλων συμμετείχε και η Μπαφούτσου Ανδριάνα Γραμματέας της Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ και ο Χρήστος Νιάνιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Δομοκού.

Η Αντιπροσωπία επισκέφτηκε τους χώρους του Θεραπευτηρίου, συνομίλησε με τον πρόεδρο Δρακάκη Δημήτρη ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ύπαρξης της δομής και ενίσχυσής της.

Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό
Ακολούθησε σύσκεψη με τους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα και η αναγκαιότητα ενίσχυσης της δομής τόσο υλικοτεχνικά όσο και με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία της. 

Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις διαφορετικές εργασιακές σχέσεις που υπάρχουν, στην ανάγκη ενίσχυσης της δομής με προσωπικό, στη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, στον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα για την άρτια λειτουργία της δομής. 

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων και τη στήριξη των αιτημάτων τους, την ανάγκη ανάπτυξης αντίστοιχων δομών με τη στελέχωση προσωπικού ώστε να καλύπτεται το σύνολο των αναγκών που υπάρχουν στο νομό Φθιώτιδας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό
Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative