Social Icons

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Δ. Κουτσούμπας: Πότε με τους Πάτσηδες, πότε με τις διάφορες Καϊλή, όλοι τους στηρίζουν τη σαπίλα του συστήματος


Δ. Κουτσούμπας: Πότε με τους Πάτσηδες, πότε με τις διάφορες Καϊλή, όλοι τους στηρίζουν τη σαπίλα του συστήματος
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στην Πρέβεζα αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή που εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Αφού αναφέρθηκε σε μια σειρά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν την συμφωνία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή της Ελλάδας στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, πρόσθεσε: 

«Δεν είναι μόνο αυτά. Στην πραγματικότητα στηρίζουν και τη σαπίλα του συστήματος. Τη διαφθορά και τη δυσωδία. Πότε με τους Πάτσηδες της Νέας Δημοκρατίας, αυτά τα κοράκια που βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμούς, πότε με τις διάφορες Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, που διώκονται για διαφθορά στις Βρυξέλλες, αυτό το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργεί τους διεφθαρμένους.

Έτσι εξηγείται και το θράσος της Εύας Καϊλή να εξυμνεί τους σεΐχηδες του Κατάρ που “δολοφόνησαν” 6 χιλιάδες εργάτες στα έργα του Μουντιάλ.

Οι βελγικές αρχές τώρα, απ’ ότι μαθαίνουμε, τη διώκουν για χρηματισμό και διαφθορά. Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες λοιπόν επί το έργον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative