Social Icons

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Μέσα σε μια θερμή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει στις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ στον Οικισμό της ΛΑΡΚΟ το απόγευμα της Δευτέρας 05.12.22, η πολιτιστική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και η Επιτροπή Αγώνα Γυναικών, με πρωτοβουλία του θιάσου Λαϊκού Θεάτρου MATICAPI, να πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς θεατρική παράσταση αλληλεγγύης με το έργο «Σολομώντεια Λύση» του Γιάννη Καλατζόπουλου, για μας και τα παιδιά μας.

Η αίθουσα, η οποία ήταν κατάλληλα στολισμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων, γέμισε ασφυκτικά από δεκάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους, εργαζόμενους τις ΛΑΡΚΟ, γιαγιάδες και παππούδες μαζί με τα εγγόνια τους, δασκάλους, και κατοίκους της περιοχής, ζωντανεύοντας με τις φωνές τους το χώρο και δίνοντας μια αισιόδοξη νότα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Πριν ξεκινήσει η θεατρική παράσταση τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν τα προσωπάκια τους (face painting), να παίξουν και να δημιουργήσουν διάφορες κατασκευές και ευχετήριες κάρτες και να στολίσουν στη συνέχεια με αυτές το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το προσφέρουν στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και να τοποθετηθεί στην Πύλη του Εργοστασίου.

Στο τέλος της παράστασης μικροί και μεγάλοι κεράστηκαν με διάφορα εδέσματα γλυκά και αλμυρά και χόρεψαν στους ρυθμούς και στις μελωδίες των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Η εκδήλωση έκλεισε με το άναμμα πενήντα (50) ουράνιων φαναριών, μικροί και μεγάλοι άναψαν το δικό τους φαναράκι και δημιούργησαν ένα από τα πιο μαγικά θεάματα στον ουρανό της Λάρυμνας, ξεπροβάλλοντας στον ουρανό το ένα φαναράκι μετά το άλλο πάνω από το Εργοστάσιο, σαν να μετέφεραν τις ευχές των παιδιών και τις δικές μας, που εφέτος όμως η ευχή είναι μία «ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική προσφορά του θιάσου που μας τίμησε με την παρουσία του στον τόπο μας. Οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες αυτές όπως η δική τους, μας τιμούν και μας συγκινούν ιδιαίτερα και αποδεικνύουν εμπράκτως τη συναισθηματική και θετική στάση των συνανθρώπων μας σε καιρούς δύσκολους και μας ενθαρρύνουν στις προσπάθειές μας να μείνουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα που δίνουμε.

Τους ευχαριστούμε για την εξαιρετική ερμηνεία των ρόλων τους, που μέσα από τα μηνύματα της παράστασης, μας έδωσαν τη δυνατότητα να διδαχθούμε και να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας και να κρατήσουμε την εμπειρία αυτή για πάντα στο μυαλό και στην ψυχή μας.

Πιστεύουμε ότι θα βρεθεί και για τη ΛΑΡΚΟ «Η Σολομώντεια Λύση», η οποία θα είναι δίκαιη προς τους εργαζόμενους που στέκονται φαροφύλακες για να προστατέψουν τη ΛΑΡΚΟ, τη ΖΩΗ τους, τη ΖΩΗ των ΠΑΙΔΙΩΝ τους και τον ΤΟΠΟ τους.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν εθελοντικά στη διοργάνωση και υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και που την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αυτή η βραδιά μας γέμισε ζεστασιά και ελπίδα και αποτέλεσε μια διέξοδο χαράς και δημιουργίας σε μας και στα παιδιά μας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative