Social Icons

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γρογοποτάμου τίμησε το ΚΚΕ


Τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γρογοποτάμου τίμησε το ΚΚΕ
 Με την παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα…

Κάτω από δυνατή, ώρες ώρες, βροχή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Γοργοπόταμο για την 80η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας κομματικών στελεχών.
Τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γρογοποτάμου τίμησε το ΚΚΕ

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας:


Η βασική ομιλία ήταν της Λουΐζας Ράζου μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γρογοποτάμου τίμησε το ΚΚΕ
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Δήμητρας Γεροκούδη, Γραμματέα του ΤΣ της ΚΝΕ Φθιώτιδας, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Γρηγόρης Τουγλίδης, αντιπρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανατίναξης της γέφυρας, όπως και το ιστορικό πλαίσιο.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στεφάνια στο μνημείο που υπάρχει στο χώρο κατέθεσαν εκ μέρους του Κόμματος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Νίκος Φάσσας, γραμματέας της Οργάνωσης Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ, ενώ εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ο αντιπρόεδρος της Γιάννης Ζαγγανάς. Επίσης στεφάνια και λουλούδια κατέθεσαν εκπρόσωποι των παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, καθώς και αρκετοί από τους συμμετέχοντες, ενώ σε κλίμα συγκίνησης ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Με πληροφορίες από 902.gr




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative