Social Icons

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Κατέληξε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό σε καταδίωξη


Κατέληξε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό σε καταδίωξη
Έχασε τη μάχη για το ζωή ο 16χρονος Ρομά που τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης.
Την απώλειά του έκανε γνωστή η οικογένειά του, ενώ την επιβεβαίωσε και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοινωθέν του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης επισημαίνεται ότι «ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του ΓΝΘ “Ιπποκράτειο” στις 5/12/2022 στις 2.02 π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση...

 Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/2022, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10.10 π.μ.».

Καταλήγοντας, το νοσοκομείο αναφέρει: «Η διοίκηση του νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του δεκαεξάχρονου».

Υπενθυμίζεται πως ο 16χρονος Ρομά δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι όταν ενεπλάκη σε καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/12. Νωρίτερα είχε φύγει από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει.

Την προφυλάκιση του αστυνομικού εισηγείται ο εισαγγελέας

Την προφυλάκιση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά, στη διάρκεια καταδίωξης, είχε εισηγηθεί χθες ο εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα της ποινικής μεταχείρισης του 34χρονου αστυφύλακα είχε προκύψει διαφωνία ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, την οποία καλείται να λύσει το Δικαστικό Συμβούλιο.

Κατά πληροφορίες, στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός επισημαίνει -μεταξύ άλλων- ότι λόγω της εμπειρίας του ο αστυνομικός δεν έπρεπε να πυροβολήσει στην προκειμένη περίπτωση.






  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative