Social Icons

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Βολιώτης μπούκαρε από το μπαλκόνι και έσπασε τα δόντια του πεθερού του


Βολιώτης μπούκαρε από το μπαλκόνι και έσπασε τα δόντια του πεθερού του
Στην δικαιοσύνη κατέφυγε 67χρονος στο Βόλο καταγγέλλοντας τον 43χρονο σύζυγο της κόρης του πως παραβίασε τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού του και του επιτέθηκε σπάζοντάς του τα δόντια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22 Απριλίου 2020, όταν ο κατηγορούμενος και η κόρη του 67χρονου βρίσκονταν σε διάσταση και δεν έμεναν πλέον μαζί. Αναζητώντας τη, ο 43χρονος πήγε αργά το βράδυ στο διαμέρισμα όπου έμενε ο πεθερός του με τον υπερήλικα πατέρα του. Δεν χτύπησε όμως κουδούνι, αλλά αποφάσισε να μπει δια της βίας παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα του σαλονιού, καθώς το σπίτι ήταν ισόγειο.

Έγινε αμέσως αντιληπτός από τον 67χρονο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιο και ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες, με τον πεθερό του να λέει ότι  πρέπει να ειδοποιήσει αν θέλει να μπει στο σπίτι και πως η κόρη του δεν βρίσκεται εκεί. «Δεν θέλει να σε δει, είναι υπό την προστασία μου». Στην συνέχεια ο 67χρονος κάλεσε την αστυνομία.

Τότε ο 43χρονος, πιάνοντας τον πεθερό του, του έριξε κουτουλιά στο πρόσωπο, χτύπημα το οποίο του έσπασε δόντια και έσκισε το άνω χείλος του. Στην συνέχεια διέφυγε.

Όταν ήρθε η αστυνομία, ο 67χρονος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε πως είχε χάσει ένα δόντι, ενώ χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ο πεθερός του τον πήρε τηλέφωνο και τον προσκάλεσε σπίτι του για να μιλήσουν. Παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένταση ανάμεσά τους, αλλά όχι απειλές, ενώ υποστήριξε πως ο 67χρονος έσπασε το δόντι του …μόνος του, επειδή παραπάτησε και έπεσε με τα μούτρα στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Παρουσιάστηκε μάλιστα ως μάρτυρας υπεράσπισης φίλη του, η οποία ισχυρίστηκε πως εκείνη τη ώρα βρισκόταν σε σουβλατζίδικο απέναντι από το σπίτι του πεθερού του, και είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Το δικαστήριο έκρινε τον 43χρονο ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative