Social Icons

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ντροπή! Έσπασαν την πόρτα και πέταξαν έξω χαμηλοσυνταξιούχο από το σπίτι — Άμεση παρέμβαση του κινήματος!


Ντροπή! Έσπασαν την πόρτα και πέταξαν έξω χαμηλοσυνταξιούχο από το σπίτι — Άμεση παρέμβαση του κινήματος!
Ντροπή! Χαράματα σήμερα έσπασαν την πόρτα και πέταξαν έξω τη χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού από το σπίτι που διέμενε στου Ζωγράφου καθώς σε πλειστηριασμό το διαμέρισμα από την τράπεζα δόθηκε σε εταιρεία.

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες έφτασαν στην πολυκατοικία δικαστικός επιμελητής και αστυνομία. Έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έβγαλαν έξω τη γυναίκα.

Επί τόπου πήγε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης και έκανε παρέμβαση στους αρμόδιους υπουργούς.


Το ξεσπίτωμα και την αγριότητα σε βάρος μιας χαμηλοσυνταξιούχου κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ που πήγε στο διαμέρισμα που το πρωί δικαστικός επιμελητής με συνοδεία αστυνομικών έσπασαν την πόρτα για να πετάξουν έξω τη γυναίκα!

Επί τόπου έκανε παρέμβαση στους αρμόδιους υπουργούς, ενώ προκλητική ήταν η στάση του δικαστικού επιμελητή που ζητούσε τον σεβασμό του νόμου, δηλαδή του νομοθετικού πλαισίου που διαμόρφωσαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της λαϊκής κατοικίας.

Σεβόμαστε τον άνθρωπο, ο νόμος είναι άδικος τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:


«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ που καλεί σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου όπου από το πρωί γίνεται έξωση σε μία γυναίκα.

«Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε συνάνθρωπο μας από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο 5:30 τα χαράματα έσπασαν την πόρτα στην χαμηλοσυνταξιούχο για να την πετάξουν στον δρόμο. Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.»




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative