Social Icons

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΥΡΑ ΜΕΛΩΔΙΚΗ" - Παρευρέθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου


ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΥΡΑ ΜΕΛΩΔΙΚΗ"
Στην επετειακή μουσική εκδήλωση με θέμα "Μικράς Ασίας Αύρα Μελωδική", που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, 2 Νοεμβρίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην κεντρική Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, είχε την τιμή να παρευρεθεί η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και οργανώθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ".

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μελέτιος – Αθανάσιος Δημόπουλος και οι Κοσμήτορες της Θεολογικής Σχολής κ. Χρήστος Καραγιάννης και της Φιλοσοφικής Σχολής κ. Αχιλλέας Χαλδαιάκης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών, μίλησε για τη νεολαία και την υποχρέωση που έχει η Εκκλησία να τη βοηθήσει να «ανθίσει», ενώ ειδική αναφορά έκανε στο πολυσχιδές έργο που προσφέρει η Μητρόπολη Φθιώτιδας «για μια ανοιχτή Εκκλησία σε μια ανοιχτή κοινωνία», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Το παρών έδωσαν Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και του εξωτερικού, οι Υπουργοί κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κ. Γιάννης Οικονόμου, κ. Στέλιος Πέτσας και κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, κ. Θέμης Χειμάρας και κ. Γιάννης Σαρακιώτης Διευθυντές υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ακαδημαϊκοί, κληρικοί και λαϊκοί.

Η Δήμαρχος Στυλίδας ευχαριστεί θερμά το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και ιδιαιτέρως τον Μητροπολίτη κ. Συμεών για την πρόσκληση, ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμος Στυλίδας και η ίδια προσωπικά στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Μητρόπολης Φθιώτιδας να στηρίξει τους νέους και στο ζήτημα της μουσικής παιδείας.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΥΡΑ ΜΕΛΩΔΙΚΗ"
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΥΡΑ ΜΕΛΩΔΙΚΗ"
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΥΡΑ ΜΕΛΩΔΙΚΗ"
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative