Social Icons

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Σάββατο 19 Νοεμβρίου, το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Η Γνώση είναι Δύναμη: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση κατά του Καρκίνου του Μαστού"


Σάββατο 19 Νοεμβρίου, το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Η Γνώση είναι Δύναμη: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση κατά του Καρκίνου του Μαστού"
Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Η Γνώση είναι Δύναμη: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση κατά του Καρκίνου του Μαστού", η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μεγάλου Αλεξάνδρου 21, Νέα Άμπλιανη Λαμίας).

Την εκδήλωση συντονίζει η Φυσικός Ιατρικής - Ακτινοφυσικός κα Αγγελική Επιστάτου, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Λαμίας, η οποία θα ανοίξει και τον κύκλο των ομιλιών, με μια παρουσίαση που αφορά τα απεικονιστικά συστήματα του μαστού.

Στην συνέχεια ο Χειρουργός - Μαστολόγος κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου MD, θα ενημερώσει το κοινό, για την σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους αυτή επιτυγχάνεται.

Ο κύκλος των ομιλιών θα κλείσει με την Βιωματική Εμπειρία του καρκίνου του μαστού, της Κτηνιάτρου κας Κατερίνας Σωτηρίου, η οποία θα κάνει την ιδιαίτερη τιμή στους παρευρισκομένους, να γίνουν συνοδοιπόροι στο ταξίδι, προς την δική της "Ιθάκη".

Προτού η σκυτάλη περάσει στο κοινό, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους και να αλληλεπιδράσουν με τους ομιλητές, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδις "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ", θα προσφέρει ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Λαμίας και Γενικού - Οικογενειακού Ιατρού κας Αλεξάνδρας Βεντούρη - Νασοπούλου θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο της εκδήλωσης, η λήξη της οποίας θα δοθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος πάρα το τόσο βεβαρημένο πρόγραμμά του έχει αποτελέσει και αποτελεί θεμελιώδη αρωγό σε κάθε δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου που προσβάλλει τις γυναίκες και αποτελεί τη συνηθέστερη αιτία θνησιμότητας από γυναικολογικό καρκίνο παγκοσμίως. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι μια στις οκτώ γυναίκες θα εμφανίσει καρκίνο του μαστού κατά την διάρκεια της ενήλικης ζωής της.

Παρόλο που ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός γυναικολογικός καρκίνος, είναι ο μόνος που έχει τόσο υψηλό ποσοστό θεραπευτικής επιτυχίας. Ωστόσο, το βασικό όπλο για την πλήρη ίαση, αποτελεί η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.

Ο μόνος τρόπος για να βγάλουμε Knock Out τον καρκίνο του μαστού είναι μέσω της Δύναμης που μας παρέχει η Γνώση, για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του.
Λάβετε θέση μάχης και κάντε την πρόληψη στάση ζωής στο παρόν, ώστε να αποτελέσει η νόσηση μακρινό παρελθόν.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Παραρτήματος της Ε.Α.Ε. Λαμίας.



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative