Social Icons

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Προκλητικός Zελένσκι ζητεί Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: “Εάν με χτυπήσουν οι Ρώσοι στο Κίεβο, τότε η Δύση πρέπει να βομβαρδίσει το Κρεμλίνο”


Προκλητικός Zελένσκι ζητεί Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: “Εάν με χτυπήσουν οι Ρώσοι στο Κίεβο, τότε η Δύση πρέπει να βομβαρδίσει το Κρεμλίνο”
Συνέντευξη Ζελένσκι σε αμερικανικά ΜΜΕ

Προκλητικότατος εμφανίστηκε ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι , ο οποίος ζήτησε από τη Δύση να χτυπήσει το Κρεμλίνο αν ο ρωσικός στρατός επιτεθεί στο προεδρικό μέγαρο στο Κίεβο.


Πιο συγκεκριμένα, ο Ουκρανός πρόεδρος, σε συνέντευξή του στα καναδικά δίκτυα CTV και CBC, ζήτησε «από τη Δύση» να χτυπήσει για αντίποινα το «ρωσικό κέντρο λήψης αποφάσεων».

«Αν χτυπήσεις τη Bankova, (η οδός όπου βρίσκεται το προεδρικό μέγαρο στο κέντρο του Κιέβου) τότε θα υπάρξει χτύπημα εκεί όπου βρίσκεσαι.Αυτός που δίνει διαταγές για δολοφονία ανθρώπων, αν το κάνεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις ότι σε ένα δευτερόλεπτο, ανεξάρτητα του αποτελέσματος του χτυπήματός σου, θα υπάρχει χτύπημα στο κέντρο αποφάσεών σου, στη χώρα σου» είπε σε συνέντευξή του δίκτυα CTV και CBC.

Πλήγματα στις ενεργειακές υποδομές


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι η Ρωσία έχει εξαπολύσει πλήγματα επί των υποδομών της χώρας σε πολύ ευρεία κλίμακα και πρόσθεσε ότι ο ουκρανικός στρατός θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις ήδη πολύ καλές του επιδόσεις στην κατάρριψη των ρωσικών πυραύλων και drones με την βοήθεια των συμμάχων της Ουκρανίας.

«Η γεωγραφική κλίμακα αυτών των τελευταίων μαζικών πληγμάτων είναι πολύ ευρεία», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε βραδινό του μήνυμα μέσω βίντεο, διευκρινίζοντας ότι έχουν πληγεί περιοχές της δυτικής, της κεντρικής και της νότιας Ουκρανίας.

«Φυσικά δεν έχουμε τις τεχνικές δυνατότητες να καταρρίπτουμε το 100% των ρωσικών πυραύλων και drones. Είμαι βέβαιος ότι, σταδιακά, θα το καταφέρουμε, με την βοήθεια των συμμάχων μας. Ήδη τώρα, καταρρίπτουμε την πλειονότητα των πυραύλων cruise, την πλειονότητα των drones».

«Φυσικά δεν έχουμε τις τεχνικές δυνατότητες να καταρρίπτουμε το 100% των ρωσικών πυραύλων και drones.

Ρωσικοί πύραυλοι σφυροκόπησαν χθες Σάββατο ενεργειακές και άλλες υποδομές στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να προκληθεί ολική διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές, όπως ανακοίνωσε το Κίεβο, ενώ οι ρωσικές αρχές κατοχής στη Χερσώνα κάλεσαν τους πολίτες να εγκαταλείψουν την περιφέρεια.

Zαχάροβα: Ουκρανική υποκρισία


Η Μόσχα θεωρεί υποκριτικές τις κατηγορίες της Δύσης ότι η Ρωσία βομβαρδίζει τις μη στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.

«Θεωρούμε τις κατηγορίες ότι η Ρωσία ”βομβαρδίζει τις μη στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας” ως εντελώς υποκριτικές.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χάσει το ηθικό δικαίωμα να λέει οτιδήποτε για εγκλήματα πολέμου, αφού πάνω από οκτώ χρόνια έκλεινε τα μάτια στις δολοφονίες αμάχων, γυναικών και παιδιών, ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού των εδαφών του Donbass από το καθεστώς του Κιέβου», επισήμανε η Zakharova απαντώντας σε ερώτηση των μέσων ενημέρωσης που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative