Social Icons

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Φθιώτιδα: Κέρασε όλο το καφενείο πριν βάλει τέλος στη ζωή του


Φθιώτιδα: Κέρασε όλο το καφενείο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Ρωτούσε τους συγχωριανούς του αν θα πάνε στην κηδεία του...


Τραγωδία στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, με την αυτοκτονία 90χρονου που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων, το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10).

Επρόκειτο για έναν πολύ καλό και αξιοπρεπή άνθρωπο που φαίνεται ότι έφτασε στο απονενοημένο διάβημα, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά!

Δυστυχώς ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του! Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative