Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 Σήμερα σε όλο τον πλανήτη είναι η ημέρα στήριξης και συμπαράστασης στους πάσχοντες από καρκίνο του μαστού. 

Το σύνθημα είναι «καμία και κανείς μόνος σε αυτόν τον αγώνα», 99% γυναίκες και 1% άντρες,εμφανίζονται 8.000 νέες περιπτώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα, με 97% ίαση όταν υπάρχει διάγνωση στο αρχικό στάδιο. Τα άλματα της επιστήμης στην χειρουργική, στην ορμονοθεραπεία, την ανοσοθεραπεία, στην χημεία και ακτινοθεραπεία έχουν διώξει τον εφιάλτη από τον νου κάθε γυναίκας.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Ωστόσο δύο πράγματα έχουν αξία. Πρώτον η στήριξη από την οικογένεια, το περιβάλλον και τις κοινωνικές υπηρεσίες (που ακόμα στην Ελλάδα είναι αδύναμες) και δεύτερον ο προληπτικός έλεγχος που επιτέλους μετατρέπεται σε υποχρεωτικό, μετά την ωρίμανση της λειτουργίας του οικογενειακού ιατρού.

Σήμερα η σκέψη μας είναι μόνο δίπλα σε όσες αγωνιούν και η προσπάθεια μας είναι να μεταδώσουμε μήνυμα ελπίδας και ζωής.

Είναι υποχρέωση μας να διώξουμε τον φόβο και να τον χρησιμοποιήσουμε για να πεισθούμε ότι λιγότερο κάπνισμα, έλεγχος βάρους, καθημερινή άσκηση, υγιεινή διατροφή και προληπτικός έλεγχος με αυτοεξέταση και μαστογραφία μετά τα 35 χρόνια είναι
«συνθήκη ζωής».


ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative