Social Icons

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου ΛαμίαςΤο Λαϊκό φροντιστήριο λειτουργεί με ευθύνη του Εργατικού Κέντρου Λαμίας και τα Σωματεία του, μαζί με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν, με στόχο να δώσει μια ανάσα στις οικογένειες που δυσκολεύονται να σηκώσουν τα τεράστια οικονομικά βάρη που έχουν φορτωθεί στις πλάτες όλων μας...

Ιδιαίτερα σήμερα που με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και της πολιτικής τους:

  • Η κατάσταση για το λαό χειροτερεύει 
  • Η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις, το ρεύμα, τα καύσιμα, η θέρμανση, τα νοίκια, μας έχουν εξαφανίσει το εισόδημα
  • Η παιδεία γίνετε παραπέρα εμπόρευμα και η κατάσταση για τα παιδιά μας στα σχολεία χειροτερεύει
Σήμερα λοιπόν είναι μεγαλύτερη η ανάγκη να δυναμώσει η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης με κάθε τρόπο και μορφή.
 

Κανείς μόνος του – κανείς να μην γονατίσει


Το Λαϊκό Φροντιστήριο είναι έκφραση αυτής της αλληλεγγύης και πιστεύουμε πως συμβάλει στον αγώνα που δίνουμε για το μεροκάματο, τα δικαιώματα των εργαζομένων, την μόρφωση των παιδιών μας, για δημόσια και δωρεάν Παιδεία και Υγεία, συνολικότερα των αγώνα που δίνουμε για την ζωή μας.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο Λαϊκό φροντιστήριο είναι πραγματικό παράδειγμα παιδαγωγού και δίνουν την δική τους μάχη. Συμμετέχουν εθελοντικά, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και μεράκι, για να μορφωθούν και να στηριχτούν οι μαθητές των λαϊκών οικογενειών.
 
Η εμπειρία που έχουμε από τις προηγούμενες χρονιές που λειτούργησε το Λαϊκό φροντιστήριο δείχνει πως όταν είμαστε αποφασισμένοι, οργανωμένοι στα σωματεία μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
 
Καλούμε τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να αγαλλιάσουν αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative