Social Icons

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την προσάρτηση ουκρανικών εδαφών από τη Ρωσία


Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την προσάρτηση ουκρανικών εδαφών από τη Ρωσία
Σε ανακοίνωσή του για την προσάρτηση ουκρανικών εδαφών από τη Ρωσία το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

Η προσάρτηση των ουκρανικών εδαφών στη Χερσώνα, Ζαπορίζια, Λουγκάνσκ και Ντονιέσκ από τη Ρωσία, που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση των δημοψηφισμάτων σ’ αυτές τις περιοχές, ρίχνει κι άλλο “λάδι στη φωτιά”.

Μετά την προσάρτηση, κάθε επίθεση σε αυτά τα εδάφη θα θεωρείται επίθεση σε ρωσικό έδαφος και η ρωσική κυβέρνηση απειλεί ακόμα και με χρήση πυρηνικών όπλων.

Οι εξελίξεις αυτές, καθώς και η ανακοίνωση της Ουκρανίας για αποχώρηση από “το στάτους του μη πυρηνικού κράτους”, σε συνδυασμό με την εντεινόμενη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου, οδηγούν σε ολέθρια κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, με θύματα τους λαούς.

Στις συνθήκες αυτές, η εμπλοκή της Ελλάδας στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, η αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία και η χρησιμοποίηση των αμερικάνικων βάσεων στη χώρα μας, με ευθύνη της κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου, πολλαπλασιάζει τους κινδύνους και βάζει το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.

Τώρα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να δυναμώσει η λαϊκή πάλη για να σταματήσει αμέσως η συμμετοχή και εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative