Social Icons

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Απόστολος Γκλέτσος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συναντήθηκαν 24 χρόνια μετά και χόρεψαν τους “Ψίθυρους καρδιάς” (video)


Α. Γκλέτσος και Α. Παπαχαραλάμπους συναντήθηκαν 24 χρόνια μετά και χόρεψαν τους “Ψίθυρους καρδιάς” (video)
Η «Ερατώ» και ο «Αντώνης» χόρεψαν το κομμάτι της σειράς

Ένα ακόμα επεισόδιο προβλήθηκε στη νέα μουσική κωμωδία της ΕΡΤ με τίτλο «Νούμερα», το βράδυ της Παρασκευής και επεφύλασσε μία συνάντηση από το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολος Γκλέτσος, ήρθαν ξανά κοντά 24 χρόνια μετά τον απαγορευμένο έρωτα του «Αντώνη» και της «Ερατώς» στη δημοφιλή σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι Καρδιάς».

Το 1995 η σειρά το Mega είχε «σπάσει όλα τα κοντέρ» και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με το πάθος των δύο πρωταγωνιστών που καθήλωσε το κοινό. Δύο δεκαετίες μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς οι δύο πρωταγωνιστές συναντήθηκαν ξανά και αναβίωσαν τους «Ψίθυρους Καρδιάς».
Η Ερατώ και ο Αντώνης χόρεψαν το κομμάτι της σειράς, «Ψίθυροι Καρδιάς» του Δημήτρη Μπάση, το οποίο λατρεύτηκε και οι τηελεθατές θυμήθηκαν με νοσταλγία μια από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η νέα μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, δεν θα είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.


Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης,Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
Παρουσίαση: Φοίβος Δεληβοριάς

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative