Social Icons

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Αν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη του ’23 η στελέχωση των ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει (παραπολιτικό)


Αν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη του ’23 η στελέχωση των ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει (παραπολιτικό)

Γράφει ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του σταθμού μας ιδιαίτερα δραστήρια είναι η κινητικότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα πνέει αέρας ανανέωσης και συνέπειας στα ψηφοδέλτιά του σε όλους τους νομούς της Στερεάς.

Ακλόνητη πεποίθηση του Κώστα Μαρκόπουλου είναι ότι η νέα επανεκκίνηση της Περιφέρειας σε διαφορετική βάση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον με έναν «φρέσκο αέρα», που θα συμβολίσει η ανάδειξη νέων προσωπικοτήτων στο περιφερειακό συμβούλιο. Το καινούριο δεν αναγεννάται σε περιβάλλον πολιτικής φθοράς ούτε με αντιγραφή ιδίων τακτικών και ιδίου τρόπου καθοδήγησης των υπηρεσιών στην Περιφέρεια.

Ο λόγος που ξεκίνησε νωρίς, νωρίτερα από όλους τους νέους διεκδικητές σε όλη την Ελλάδα των Περιφερειών, δεν είναι άλλος παρά η προσέγγιση και συμφωνία σε μία σειρά ισχυρών παραγόντων της κοινωνίας σε 5 νομούς που θα έχουν χαρακτηριστικά προσωπικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ανάδειξης, χαρακτηριστικά που τους κρατούν σε απόσταση από τα κόμματα και τις πολιτικές αγγυλώσεις αλλά και χαρακτηριστικά τεχνοκρατικής γνώσης στον τομέα τους ώστε να είναι χρήσιμοι και αποδοτικοί στην νέα διακυβέρνηση της Περιφέρειας Στερεάς.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος κινείται αθόρυβα στην περιφέρεια ανά Δήμο και ο ίδιος χτίζει τις συμμαχίες του και τα ψηφοδέλτια του.
Στην Εύβοια που είναι ο νομός του και που το μέγεθος της είναι το 45% της Περιφέρειας, η στρατηγική του είναι διαφορετική διότι εκεί γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις καλύτερα από τον καθένα.

110 άτομα θα έχει σε όλα τα ψηφοδέλτια των 5 νομών αφού ο νέος νόμος δίνει την δυνατότητα μέχρι 150% των περιφερειακών εδρών που είναι 45 στην Στερεά.
Ο γιατρός επαληθεύει απόλυτα το ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο συνδυασμό για την Περιφέρεια Στερεάς. Το όραμα του είναι μία Περιφέρεια απόλυτα διεκδικητική με μεγάλο ειδικό βάρος απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. 

Τα σχέδια του που θα αρχίσουν σε λίγο να γίνονται γνωστά έχουν μία πολύ διαφορετική Περιφέρεια από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Αυτό το καινούριο μοντέλο λειτουργίας για να γίνει αποδεκτό αλλά και για να μπορεί να υλοποιηθεί απαιτεί ανθρώπους αφοσιωμένους, αποφασισμένους και έμπειρους αλλά και νέους με την ορμή της νεότητας και την όρεξη της επιτυχίας.
Τα 5+5 χρόνια πρακτικά από την ίδια ομάδα, έχει δημιουργήσει βαρίδια τα οποία δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτα ο γιατρός.

Γνωρίζει και ποιους θέλει και ποιοι δεν χωράνε στην ομάδα του αλλά και ποιους θα αποκαλύψει όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative