Social Icons

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη: 07:30 μμ. Περιοδεία στο γηπεδάκι Αμφιθέας στη Λαμία, με επικεφαλής τη Γεροκούδη Δήμητρα Γραμματέας του Τ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 11:00πμ. Περιοδεία στα καταστήματα εστίασης της περιοχής κέντρου Λαμίας με επικεφαλής τον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ .

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 12:00 μ.μ Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Λαμίας με επικεφαλής τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Σεπτέμβρη: 07:00μμ. Περιοδεία στην Άμπλιανη και τα καταστήματα της περιοχής με επικεφαλής τον Πατεράκη Γιώργο στέλεχος του ΚΚΕ.

Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη: 11:00 π.μ. Περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Λαμίας με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 07:00π.μ. Περιοδεία στην ΔΕΥΑΛ με επικεφαλής το Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 10:00π.μ. Περιοδεία στα σχολεία στα Γαλανέϊκα στη Λαμία με επικεφαλής την Αναγνωστοπούλου Γιώτα μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη: 13:30μ.μ Περιοδεία στην ΤΣΙΠΙΤΑ στην Λαμία με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 09:00 π.μ. Περιοδεία στη λαϊκή της Στυλίδας και τα καταστήματα της περιοχής με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρημέλος της Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 10:00πμ. Περιοδεία στο Νοσοκομείο Λαμίας με επικεφαλήςτον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ .

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 10:30π.μ. Περιοδεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία με επικεφαλής τον Χρονά Τάσο στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλό.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 09:30π.μ. Περιοδεία στη λαϊκή των Γαλανέϊκων και τα καταστήματα της περιοχής στη Λαμία, επικεφαλής τη Γεροκούδη Δήμητρα Γραμματέα του Τ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη: 07:00 μμ. Περιοδεία στα καταστήματα της οδού Καραϊσκάκη στη Λαμία με επικεφαλής τον Ντάτη Αλέξανδρο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Σάββατο 10 Σεπτέμβρη: 10:00π.μ . Περιοδεία στην λαϊκή και τα καταστήματα του κέντρου της Λαμίας, επικεφαλής την ΜπαφούτσουΑντριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative