Social Icons

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Καταγγελία μητέρας για το χάος που επικρατεί στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας


Καταγγελία μητέρας για το χάος που επικρατεί στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
Άλλη μια καταγγελία για το χάος που επικρατεί στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

17-8-22: Τακτικό ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου κατέληξε σε Γολγοθά για τον 20 ετών γιο μου.
Πραγματοποιώντας το ραντεβού που είχαμε, το παιδί είχε δύο επεισόδια με λιποθυμικές τάσεις σε διάστημα 30 λεπτών.

Το 1ο επεισόδιο έγινε μέσα στο ιατρείο με τον γιατρό να του προσφέρει την καλύτερη βοήθεια.
Το 2ο επεισόδιο έγινε στον προαύλιο του νοσοκομείου,στο χώρο που γίνονται test covid.
Με τη βοήθεια των παρευρισκομένων και της νοσηλεύτριας των test κάλεσαν τραυματιοφορέα για την μεταφορά του παιδιού στα επείγοντα.Τους ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά τους.

Το παιδί είχε κάνει συνολικά 4 τεστ, προληπτικά, σε διάστημα δύο ημερών .
Του έκαναν άλλο ένα, όπως είναι το πρωτόκολλο, πριν την είσοδο του στα επείγοντα.

ΟΛΑ αρνητικά.

Η ώρα περίπου 10 το πρωί.

Μετά 2 ώρες βγαίνει το παιδί στην αίθουσα αναμονής συνοδών, που βρισκόμουν κι εγώ, και μου είπε ότι του έκαναν εξετάσεις και να περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Κι εκεί αρχίζει ο Γολγοθάς μας.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα, έρχεται η νοσηλεύτρια και μας λέει ότι το παιδί βρέθηκε θετικό στον covid με την διενέργεια του μοριακού τεστ και ότι έπρεπε να κάνει αξονική θώρακος.Το παιδί δεν είχε κανένα σύμπτωμα.
Οδηγείται σ ένα δωμάτιο μαζί με άλλους 2 ασθενείς φερόμενοι κι εκείνοι ως θετικοί.
Περίπου 2 ώρες αργότερα,σε αναμονή ακόμα για την αξονική, δέχομαι κλήση στο κινητό μου από άγνωστο αριθμό.Ήταν το παιδί με κλήση από το κινητό του συνασθενή μέσα από το δωμάτιο που τους είχαν να μου ζητάει να βρω τρόπο να του στείλω το κινητό του για να έχουμε επικοινωνία. Πράγμα που έκανα με τη βοήθεια του security και τον οποίο ευχαριστώ πολύ γι αυτό.
Σε τακτ διαστήματα επικοινωνούσα με το παιδί και μου έλεγε ότι περνούσαν οι νοσηλεύτριες και σε ερώτησή τους πότε θα γίνουν οι αξονικές εκείνες τους απαντούσαν σε μισή ώρα.

Και από μισή ώρα φτάσαμε να είμαστε στην αναμονή 4 ώρες!!!

Μετά από έντονη ενόχληση από πλευράς μου,βρίσκομαι επιτέλους με τη γιατρό που ήταν στα επείγοντα. Σε ερώτηση μου γιατί αργεί να γίνει η αξονική και τι προλαβαίνουμε να κάνουμε μετά από τόσες ώρες αν όντως συμβαίνει κάτι με την υγεία του παιδιού, μου απάντησε πως έτσι λειτουργεί το νοσοκομείο, με πολλές "φιλοφρονήσεις" κατά του διοικητή του ιδρύματος (όχι άδικα βέβαια) και αν θέλουμε να σώσουμε τους ανθρώπους μας να φωνάξουμε τα κανάλια. Αυτή ήταν η απάντησή της!!!

Μετά από αυτό βέβαια της ζήτησα να μου συνταγογραφήσει την εξέταση που περιμέναμε να γίνει τόσες ώρες στο νοσοκομείο για να την πραγματοποιήσουμε σε ιδιώτη.Υπέγραψα και πήρα το παιδί και τα αποτελέσματα των υπολοίπων εξετάσεων και φύγαμε.
Κατά την επιστροφή μας σταματήσαμε σε φαρμακείο να κάνει κι άλλο test.Αρνητικό κι αυτό!!
Κατόπιν επικοινωνίας με ιδιωτικό εργαστήριο κάναμε και μοριακό τεστ που μετά 4 ώρες το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό!!!

Μεταβαίνοντας στην οικία μας,ανοίγω το φάκελο του νοσοκομείου για να επικοινωνήσω με τον οικογενειακό μας γιατρό να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Μαζί με τις μισές απαντήσεις των εξετάσεων του παιδιού ,ήταν μέσα στο φάκελο και απαντήσεις εξετάσεων ενός 85χρονου ασθενή, που ευτυχώς γνώριζα το γιο του και επικοινώνησα μαζί του και ήρθε και τις πήρε από το σπίτι μου.

Επικοινωνώ με την γιατρό τηλεφωνικά και σε ερώτησή μου γιατί ο φάκελος του παιδιού δεν περιείχε μέσα όλες τις δικές του εξετάσεις αλλά αντί αυτών περιείχε εξετάσεις άλλου ασθενή, μου απάντησε ότι οι εξετάσεις του παιδιού ήταν εκεί και να πάω να τις πάρω (ενώ εκεί ήμουν πριν) και ότι δεν "βάζει χέρι" μόνο εκείνη στους φακέλους και δεν γνωρίζει γιατί ήταν και ξένες εξετάσεις μέσα.

Πήγαμε στα επείγοντα λόγω λιποθυμίας.
Γιατί έπρεπε να μείνει ένα παιδί 20 ετών στην αναμονή για πάνω από 4 ώρες για μια αξονική?? Να προλάβεις τι, αν όντως υπήρχε το οποιοδήποτε πρόβλημα??
Γιατί προσπαθούσαν να βγάλουν άλλο ένα κρούσμα covid??
Γιατί προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι οι λιποθυμίες προήλθαν λόγω covid?
Πόσοι άνθρωποι ,κυρίως ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους πρέπει να ταλαιπωρηθούν ακόμα??
Γιατί να μας βγάζουν εκτός εαυτού?? (Έχουμε πρόσφατο περιστατικό, καθόλου άδικα κατά την εμπειρία μου).

Πόσοι πρέπει να πεθάνουν ακόμα??

Μήπως πρέπει να συμβεί κάτι από όλα αυτά, σε κάποιον από αυτούς που επισκέπτονται το νοσοκομείο της πόλης και ως δια μαγείας κατά την επίσκεψή τους λειτουργούν όλα άψογα και όλοι συμπεριφέρονται τέλεια??
Για να προλάβω και τα διάφορα σχόλια, το παιδί τριπλά εμβολιασμένο.
Και τέλος, να ευχαριστήσω τις γνωστές μου κυρίες που εργάζονται στο νοσοκομείο και με βοήθησαν να έχω ενημέρωση για την πορεία της υγείας και των εξετάσεων του παϊδιού καθώς και την παραλαβή όλων των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Μια μητέρα

Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ να το δημοσιεύσετε για να σωθεί κάποιος σε αυτό το νοσοκομείο. Έστω κι ένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative